4 HARI, 8374 PAGEVIEWS DAN 384 FB SHARE UNTUK 1 ENTRI

23.7.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Penangan entri yang membongkarkan siapa penulis sebenar nukilan dayana yang tiba2 menjadi hot kat FB bila ramai mula copy paste kat wall memasing termasuk den. Memula tu tak expect la nak dapat views tinggi apatah lagi dapat share yang banyak macam ni. Yelah.. blog den ni blog tepian longkang jer.. Kalau blog cik epal ka.. Ben Ashaari ka.. Mat Gebu ka.. atau blog2 depa2 yang popular tu tak heran sangat la kan kalau dapat traffic macam ni.

Entri tu sang lekit up tengah malam dengan tujuan macam nak tolong Ana Hawana untuk memberitahu semua yang percaya nukilan tu hasil air tangan dayana isteri pertama kepada pelakon asyraf muslim yang tengah hot sekarang pasal kawen kali kedua tanpa keizinan & pengetahuan isteri pertama kat thailand tu. Sang lekit siap mesej dulu Ana hawana & bagitau dia sang lekit dah up entry pasal ni. Kita tulis pun cara baik untuk tidak mengundang tanggapan negatif orang pada Ana Hawana mahupun Dayana yang takde kena mengena pun dengan nukilan tu even di adaptasi dari kontroversi yang melanda dia & suaminya.

Mungkin sang lekit antara blogger terawal yang up entri pasal tu (bukan orang pertama jer.. ada blog yang lagi awal tulis pasal ni) jadi kelebihan tu dapat la kat blog melekit sehingga berjaya dapat macam gambar kat bawah ni...

Ini statistik untuk setakat jam ni. Sampai sekarang entri ni masih mendapat views yang banyak

Tipu la kalau kata hati tak berbunga bunga... walau apa yang dapat tu di luar jangkaan kan?? Macam suprise la jugak bila tengok.. 'Wow!! Penangan entri tu membuatkan traffic jam kat blog melekit.. mau tak cempeqa sat.. hahahaha.

ni pula hits dari ping busuk

Apapun terima kasih pada yang sudi singgah baca.. tolong share & komen kat blog melekit ni. Tanpa anda siapalah blog melekit. Toce! Toce!


** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

5 comments:

  1. pheeewiiitt..!!! he..he.... salah sorangnya akaklah yang gigih baca entry tu kih...kih...

    ReplyDelete
  2. Salam Mummy Lala..

    wah...terbaekkk... Tinggi la UV :)

    ReplyDelete
  3. tahniah lah ye.... keep it up :)

    ReplyDelete
  4. salam..

    akhirnya terjawab juga pasal tu.. hehe..

    kak suria mohon kebenaran iklan dekat sini.. boleh? :)

    Adakah SIMPANAN anda mencukupi?

    Pendidikan ANAK anda
    Simpanan untuk PERSARAAN
    Simpanan untuk KES KECEMASAN
    Modal untuk PERNIAGAAN
    Mengerjakan HAJI & UMRAH
    Pembiayaan PERUMAHAN/KENDERAAN

    http://deenazmee.blogspot.com

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com