ARTIS KONGSI GAMBAR TERAWIH PUN KECOH KER?

13.7.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Ada jugak terbaca semalam pasal sorang dua retis yang di kritik sebab kongsi gambar solat tarawih. Sorang retis lelaki sorang retis perempuan.

Malas la nak komen panjang2 bulan puasa ni.. Pendapat den senang jer.. Lebih elok kot dorang share gambar2 macam tu di bulan mulia macam ni dari share gambar tayang peha, tayang lurah, tayang badan. Orang buat baik pun korang tak puas hati..  Biarlah apapun niat dia. Nak tunjuk baik ke hapa ke yang pasti perbuatan dia tu tetap perbuatan baik. Kita yang tumpang tengok pun tengok benda baik & tak share dosa mata.

Gambar yang di kongsi Iqram Dinzly yang mendapat kritikan (Sumber Ohbulan )

Tu la bila jadi artis ni buat baik pun ada jer orang pandang tak betul apatah lagi buat benda tak betul jangan harap orang nak pandang kau baik. Sabar yelah pada retis2 berkenaan. Anggap je la kritikkan tu satu dugaan di bulan ramadhan di mana Allah nak bagi kamu2 itu lebih pahala.

Gambar yang di share Nora Danish yang mendapat kritikan
Komen Nora Danish (Sumber Ohbulan)

** Yang rasa nak jadi pereka fesyen muslimah boleh tengok sini >> Peluang Mereka fesyen Muslimah <<

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE
 

9 comments:

  1. setuju..masyarakat kita memang suka besarkan perkara kecik.
    Eh, sukalah kata-kata Nora Danish tu

    ReplyDelete
  2. buat salah kena tegur, buat baik pun kena tegur... susah gak jadi artis ni

    ReplyDelete
  3. bila dah ceburi dunia artis, automtik masyarakat akan pandang n nilai serba serbi... biasalah tu...

    ReplyDelete
  4. Yang ni pun org nk jdkan isu eh..apa la dpa ni..mcm2 btl perangai manusia ni..

    ReplyDelete
  5. nk buat mcm mana. dh popular. ada yg minat ada yg benci.

    ReplyDelete
  6. btol.. kite pon same jugak mcm retis.. upload gak gambar g terawikh.. tp xde org kutk secara TERANG TERANGAN sebab kite bukan retis. heheheh. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. ada2 saja yg tak kena dimata.. tambah pulak artis

    ReplyDelete
  8. salam Mummy Lala..

    ape pun yg diorg buat, mudah2an iklhas..
    tak best jgk bila time bulan ramadhan je puasa, solat terwih..tp solat wajib 5 waktu tu tak buat..acaner....huhuhu

    semoga kita semua tergolong didalam golongan yg mukmin & mukminin..

    ReplyDelete
  9. artis ni pun 1 hal, x payah menunjuk lah, sendiri2 sudah...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com