INILAH ANAK DIANA DANIELLE & FARID KAMIL YANG SEBENAR

2.7.13 Suria Lekatlekit 7 Comments

Haritu kecoh.. kononnya diana danielle dah bersalin even ikut kiraan bulan tak cukup bulan lagi tapi dari gambar yang farid kamil upload baby nampak cukup bulan jer. Katanya tu bukan anak depa.. anak orang lain. Baby boy tu konon anak adik farid kamil

Ok.. kali ni memang bukan gosip mahupun kontroversi lagi. Ni la rupa anak depa.. comel lote.. lahir pun 4kg ++ besar tu. Lahir kat obersea, ostrolia gitu. Kulit nampak kulit ala2 mat saleh jugak la sebab mak dia pun muka mix kan. Baby boy jugak.


Sumber gambar OhBulan

Jadi.. takde apa nak di kontroversikan lagi. Selamat jadi mak bapak pada Farid Kamil & diana danielle yer..


** Offer Raya!! Kereta baru ada rebat downpayment & 6 bulan percuma >> Kereta Raya <<

** Untuk yang suka makan coklat, kena tengok >> Yang Suka Coklat Jer <<

** Cari teksi tambang murah kat sini >> Teksi Tambang Murah <<

** Untuk yang suka jalan2 cari makan >> Semua Pasal Makan <<

  ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

7 comments:

  1. salam mummy lala..

    wah.tahniah..comel bby :)

    ReplyDelete
  2. ntah dorg ni.asek memandai je.comei baby!

    ReplyDelete
  3. aku ngn opismate pn sakan jgk menjoyah gosip dorg nih..hihihhi...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!