NUFFNANG.. DIHUJANI BE, REZEKI RAMADHAN KOT

9.7.13 Suria Lekatlekit 11 Comments

Apakah?? Dah lama tak di hujani BE yang mencurah2 sebegini. Pelik pulak tapi suka la kan?? BE masuk bermakna duit pun masuk walau tak tahu banyak mana lagi dia akan bagi tapi even sen pun tetap duit.. kan??

Hati kembali berbunga bunga cinta dengan Nuffnang setelah lama ku kecewa gitu. Walaupun ku umpama bergantung tak bertali dengan Nuffnang sudah sekian lama tapi ku sudi maafkan dia sekiranya dia menghujankan bunga2 BE di blog melekit ku ini. Biasa la zaman sekarang love is money.. money is love (merujuk kepada nuffnang je yer..) No money no honey.. No money no puji puji hokay!! hahahahahaha...

Yang terbaru dapat lagi 2 BE.. menjadikan jumlah kesemuanya 7 yang sedang running. Moga ketujuh2 BE tu membuahkan hasil yang lumayan. Moga lepas raya boleh sambung shopping untuk raya haji pulak. kekekekekeke.

Apapun Alhamdulillah.. rezeki semua dari Allah. Allah nak bagi rezeki ni dalam macam2 bentuk & cara. Tak semestinya duit je kan. Jadi sikit atau banyak kena la syukur. Dalam berblog jangan cepat down. Terus je menulis.. Rezeki kita semua ada kalau kita usaha. Yang penting kena ikhlas dalam melakukan sesuatu.

Ni la benih2 yang sedang di baja. Moga mendapat hasil yang lumayan


**  Teksi Tambang Murah Boleh dapat di sini >> Myteksi <<

** Yang rasa nak jadi pereka fesyen muslimah boleh tengok sini >> Peluang Mereka fesyen Muslimah <<

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

11 comments:

  1. patut la kemain hari2 menghapdet blog ye..ada be bercambah rupanya..heheheh

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...rezeki ramadhan tu kak..

    ReplyDelete
  3. Duit nak beli baju raya tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Huishhh...banyaknya. Cer bagi petua sikit.

    ReplyDelete
  5. kak JuAina.. takde tips kak.. Nuffnang ni ikut dia je dia nak bagi kat blog mana.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. pasni kaya raya la puan suria kite ni.... tahniah ye...

    ReplyDelete
  7. Allhamdulillah rezeki nak raya... rezeki lala....


    salam ramadan mummy lala...
    kalau akak ada salah silap akak minta ampun maaf ya..
    mudah-mudahan ramadan kita lebih diberkati amin,,,amin....

    ReplyDelete
  8. perghh....dhsyat berderet mcm tu..hehe....murah rezeki

    ReplyDelete
  9. salam Mummy Lala..

    yeap! murah rezeki..
    cma pun ade dpt jgk.. :)

    tahniah2.. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!