NUFFNANG :MERIAH DENGAN BE (CPUV) BILA KITA DAH TAK PEDULI

6.7.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

Lama tak cerita pasal Nuffnang kat blog melekit ni kan?? Sebab sang lekit dah tak berapa kisah sangat dah dengan nuffnang. Sebab dah dapat cinta hati baru kan... siapa lagi kalau bukan 8share yang sentiasa memberi sang lekit duit shopping setiap bulan berbanding nuffnang setahun 2 kali pun payah sangat. Setakat RM50 nak cash out malas la den. Setiap kali cash out akan di potong RM1. kalau setiap kali cukup RM50 cashout kalau dah dua tiga kali.. dah beringgit2. Lebih baik menabung lama2 sikit biar sampai angka ratus so dia culik duit kita RM1 je kan??

Tu cara sang lekit even RM1 orang pandang kecik tapi bagi blogger macam sang lekit 20sen pun sangat berharga. Bukan senang nak dapat 1 clik yang nilainya 20sen.. (kalau ikut iklan di 8share la). Jadi RM1 tu nilainya jadi besar bila kita terlibat dalam aktiviti menabung secara online.

Dah lama tak manja2 dengan Nuffnang sebab dah lama di kecewakan kita.. Kalau bagi BE pun iklan BE malu2 nak muncul dah tu nak bagi satu pun sekarang kemain payah. Tapi bila tak peduli.. Banyak pula dia masuk bulan ni. Ada la dalam 4 BE tengah running (kira banyak la untuk tahun 2013 ni berbanding dulu 1 bulan kadang sampai 10 BE masuk. Sekarang tak dapat la macam tu). Banyak2 pun masuk kalau malu2 nak menari kat banner blog kita pun hasilnya tetap... SEDIH! Tak payah merungut la sangat kan.. Semua tu rezeki. Sikit atau banyak yang datang kita kena syukur. Nak lebih banyak rajin2 la survey advertiser baru. Kalau kau malas.. pacak je nuffnang macam den ni. Kes malas nak study yang baru ler ni.


Pada mereka yang taknak berharap hanya dengan Nuffnang tapi still nak terus dapat status Glitteratti tu boleh la try 8Share. Pun not bad jugak income dia.

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

8 comments:

  1. terbaikkan cpuv sekarang ni :D

    ReplyDelete
  2. dah tak ltak iklan di blog... biar la mcm ni... menulis sekadar memenuhi hobi menulis... :)

    ReplyDelete
  3. btul tu. saya lama dah tak update blog, check nuffnang, ada 2 3 bijik melekat. dulu bila blog sllu berupdate, jarang nak melekat be tu..haha

    ReplyDelete
  4. macam tuh la nuffnang..
    dari dulu lagi..

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Berderet tu.

    Klo kita letak iklan 8share ni effect tak kat nuffnang?

    ReplyDelete
  6. salam MumMY lala..

    hihi.. rezeki ramadhan..
    alhamdulillah...tahniah :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!