AWAS WANITA! MEMANDU BOLEH ROSAKKAN OVARI

1.10.13 Suria Lekatlekit 12 Comments

Wah benarkan apa yang daku baca ni?? Wanita yang memandu berisiko rosakkan ovari. Aset penting tu.. Walau daku tak pandai drive tapi tak semestinya tak boleh ambil tahu pasal ni kan??

Sumber Sinar Harian

Betul ke wanita yang memandu terlalu kerap boleh menyebabkan anak menghadapi masalah klinikal?? Patut la kan kat Arab wanita tak boleh memandu.. tapi negara2 lain di benarkan kaum wanita memandu. So gugirl & women sekalian.. Macam mana kita nak cari penyelesaian masalah ni kalau memandu boleh memudaratkan kaum wanita?? Bagi surirumah macam den tak pe la.. ni bagi yang berkerjaya ni.. susah jugak, kan??

Nak tahu apa kaitan rambut anda & gelang tangan? Jom tengok >> SINI <<

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

12 comments:

  1. nk xnk mmg kena drive sendiri kak oiii.. susah klu nk harapkan husband anta g keje.. sebabnya, bukan sehala.. kena fikir petrol lak.. haduii..

    ReplyDelete
  2. mmg susah la...mcm sy ibu berkerjaya...kalau dulu stp pagi nak kena hantar anak2 ke rumah bbysitter sblm g keja...pastu, ptg sebelum balik rmh, nak kena amik plak anak2...

    mmg sgt penting utk kaum wanita skrg ini utk pandai memandu, sekurang2nya kalau ada perkara emergency yg melibatkan ada kemalangan di rumah yg kebetulan suami or sesiapa shj lelaki yg pndai memandu xda, so kira boleh myelamatkan keadaan la

    ReplyDelete
  3. hm.. betul ke ni? cmtu susah lah

    ReplyDelete
  4. Eh x dibenarkan memandu tu kat saudi je kan? Negara arab laun blh akak rasa kot. Tp psl aurat dan keselamatan bkn psl isu ni kot rasanya

    Tp memandu ni mmg stress pun. Selalu je kena klu memandu tgh hari then check bp mendadak naik kalau time hamil

    ReplyDelete
  5. pasni kita kaum wanita kayuh beskal je gi keje ok.. hahaahaha

    ReplyDelete
  6. Yelah.. kat saudi je kot perempuan tak boleh drive..

    ReplyDelete
  7. Ye ke?? Hmm kita boleh drive tapi dah lama tak drive huhu....

    ReplyDelete
  8. buatnya laki sakit..xleh drive..tak ke naya...mcm pelik je peraturan ni..

    ReplyDelete
  9. wanita memandu mudah stress kot..tu yang jadi gitu..
    entah la..nak percaya dengan tak percaya samA BNYAK.

    ReplyDelete
  10. xde masalah..cz tmpt ddk lembut bkn nya tmpt ddk keras. kajian xsiap dbuat lg tu..

    ReplyDelete
  11. huaaaa,fakta ke auta.. nasib sy jarang bw kereta..masa2 terpaksa je bw.. dah la xde lesen..wakaka..

    ReplyDelete
  12. terpaksa memandu juga sebab nak tggu org bawak kena byr upah kat orang.. kalau sendiri memandu bila2 pon takpa ikut suka kita la kan... tapi langkah berjaga2 kena gak ambil.. memandu dgn berhati2, biar lambat asalkan selmata, kalau memandu laju jgn gelojoh nak tunujk samseng.. hihihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!