BAKAL NURSE BERTUDUNG BERGAMBAR DENGAN ANU LELAKI

21.10.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Manusia sekarang bila berdepan dengan laman sosial macam FB/twitter atau sebagainya macam dah takde privacy & malu dalam hidup depa. Kalau boleh semua nak tayang.. semua nak cerita.. Kalau boleh tu setiap inci apa yang ada kat badan atau ada dalam rumah atau ada dalam hidup dorang semua nak tayang. Macam tu la yang terjadi pada budak2 bakal nurse ni.

Tahulah kau bakal nurse jadi kau akan belajar & tengok semua tu. Tapi perlu ke sampai kau upload gambar macam ni.


 Sumber FB

Yang pelik ada pulak yang backing.. tapi masalahnya lecturer kau bagi markah kat korang berdasarkan jumlah LIKE @ Share kat FB ke sampai kena upload tunjuk kat orang dengan aksi tak berapa ada kemaluan sambil memegang kemaluan patung lelaki itu?? Perlu ke kau ambil gambar & upload kat FB untuk lulus exam? Kalau betul.. memang dahsyat la sebab markah berdasarkan jumlah LIKE & Share FB.

Cuba2 la buat sempadan sikit kat FB tu. Dan cuba2 la ada rasa malu sebagai seorang manusia lebih2 lagi korang tu perempuan. Mak bapak angpa tengok pun tutup mata dek non Ooi.. tolong malu dengan perangai anak2 depa. Cheq pun termalu jugak bila tengok tapi harus la berucap sepatah dua kata sebagai teguran & peringatan untuk orang lain & juga diri sendiri.

Moral of the story.. kadang2 kita je rasa benda tu kelakar tapi ramai orang rasa benda tu sangat mengaibkan & memalukan. Jadi jangan memalukan diri sendiri dengan buat kelakar yang tak kelakar macam ni.

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

9 comments:

  1. hehehe..
    terlebih xciterd dpt jd nurse.

    ReplyDelete
  2. ntah ini la kalau dh tak ada rasa malu...

    ReplyDelete
  3. ni lah jadi bila ambil gambar, post
    tanpa pikir natijah perbuatan diorang
    saya yang tengok ni pun rasa malu
    tak paham sungguh

    ReplyDelete
  4. xpe praktis je..nnt jumpa yg sebenarnya xlah seram sgt...huhuuu..mcm2 saiz ada

    ReplyDelete
  5. errkkk. malunyee! >.< tapi bagi dorang tak malu kot sebab dah biasa. wuwuwuwuwu

    ReplyDelete
  6. alangkah bestnya kalau aku jadi patung tu...

    ReplyDelete
  7. alangkah bestnya kalau aku yang jadi patung tu...auuww...

    ReplyDelete
  8. jgn pegang benda tu la.. wa terasa rasa tau.

    hih budak2 ni.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!