GAMBAR ANAK WAWA ZAINAL & ARIEL ZAFREL

15.10.13 Suria Lekatlekit 7 Comments

Mesti semua nak tengok muka baby yang menjadi kontroversi statusnya bila mak bapak dia menyembunyikan perkahwinan dengan alasan risau di marahi pihak pengurusan syarikat. Apapun bagi den baby ni tak patut di sensasikan status atau di hina.. dia cuma seorang anak yang masih belum mengerti apa2 & apa yang berlaku bukan salah dia pun.

Jom tengok baby comel milik pasangan artis comel ni. Dah mak bapak pun comel.. anak apatah lagi kan?? Subahanallah... kecantikkan ini anuegrah Allah pinjaman untuk manusia


Pada semua wartawan moga cukup2 la memberi tekanan pada pasangan ni dengan soalan2 yang tak mampu dorang jawab. Cukuplah dorang dah menghalalkan hubungan dorang tu. Korang pi la terjah artis2 yang terang2 dok bermaksiat tu. Semua orang buat silap.. Moga kesilapan dorang ni jadi pengajaran pada orang lain juga.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

7 comments:

  1. Subhanallah.. comelnye.... tgok sejam pon boleh ni.. semoga menjadi anak soleh!

    ReplyDelete
  2. kesian artis malaysia ni..sebab 99.9% rakyat malaysia ni mulut memang lancang..sabar je lah..

    ReplyDelete
  3. persoalan nye nape kena lafaz akad nikah sebanyak dua kali.. tkpe la.. malas nk komen lebih2... by the way baby tu sgt comey... bau dia pun sgt best...

    ReplyDelete
  4. tertanya la jugak pasal tu zura lee.. tapi at least dorang kawen dr retis2 yg terang2 buat maksiat. Mungkin ada aib membuatkan dorang x blh nak dedahkan kenapa nikah 2 kali.. tp x setuju jugak la cara dorang meletakkan kesalahan di bahu org lain utk melepas diri padahal alasan dorang tu bagi saya tak berapa logik. apapun baby ni tak patut jd mangsa keadaan, kan??

    ReplyDelete
  5. tak mau kontroversi, jgn jd artis
    senang cite...kan...kan
    apapun all the best utk mereka berdua =)

    ReplyDelete
  6. Berminat menjana pendapatan tambahan ;) ;) :0..Jom sertai kami dan daftar di :

    http://www.yournetpay.com/index.php?refcode=48831

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com