JOM BERIKLAN SECARA PERCUMA DI BLOG MELEKIT

11.10.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

Amboi baiknya hati tuan blog. Sediakan medium untuk orang lain @ pengunjung blog menampal iklan mereka secara percuma... Orang lain semua buat sewa tapak iklan kat blog, kau bagi free2 pulak kan??

hahahahaha.. Baik la sangat kan?? Sebenarnya takde la sebaik baik manusia sangat dan takde la sejahat2 jin. Daku insan biasa ada baik & buruknya.. ada kurang & lebihnya.. ada comel & comotnya. Tapi bila tengok ramai yang suka beriklan kat shoutbox blog den ni maka den rasa macam best pula bila tengok shoutbox hari hari ada iklan. Meriah gitu. Dah macam papan iklan pulak sebab jarang orang ber say hi kat shoutbox tu kebanyakkan semua beriklan je kat situ.

Bagi den takde apa yang nak di kedekutkan sebab den percaya kadang2 dalam hak kita tu mungkin ada hak orang lain jugak. Lagipun kat shoutbox je kot. Rezeki masing - masing la kan.. Kalau ada rezeki korang dari shoutbox blog melekit ni alhamdulillah..  Cuma beriklanlah secara berhemah. Jangan menipu & jangan share link iklan 8share atau churp2 kat situ sebab ianya salah di sisi undang2 mereka. Iklan 8share & churp2 hanya boleh di share dia laman sosial sendiri atau blog sendiri sahaja. Jadi jangan libatkan saya dalam aktiviti penipuan korang yer.

contoh2 iklan yang di tempek kat shoutbox

So, tak perlu rasa bersalah lagi lepas ni kalau nak share iklan kat shoutbox silakan. Anggaplah shoutbox tu macam papan iklan percuma untuk sesapa saja. Biar meriah blog melekit ni. Macam macam ada katanya.. kekekekekeke

Terima kasih juga buat semua yang sudi singgah blog melekit walau sekadar hanya untuk tempek iklan kat shoutbox. Sesungguhnya setiap clik anda ke blog ni sangat bermakna bagi den. Tanpa korang semua yang support blog ni maka siapalah blog melekit.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

8 comments:

  1. thank you kak suria!! baiknyaaaaa hati..hehe..saya x pernah tinggalkan jejak kat shoutbox..sbb akak sy 1st time buat jap ni..hehehe..thx akak :D

    ReplyDelete
  2. Nak kena letak balik shoutbox ni.

    ReplyDelete
  3. skrg mmg ramai dah letak iklan churp2 dan 8share..aptb

    ReplyDelete
  4. MURAHNYA hati!
    moga bertambah rezeki lepas ni...AMIN

    ReplyDelete
  5. wow baiknya sis suria..lpas ni bleh join sekali ltak iklan..hihihi

    ReplyDelete
  6. lain pula jadi fungsinya shoutbox tu

    ReplyDelete
  7. nak buat macam mana org lebih suka tempek iklan kat situ.. takpe la.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!