SIFAT HANTU YANG BOLEH DI CONTOHI

4.10.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

Hantu?? Menakutkan! Jahat! Kejam! Seram! Buruk! semua tu kita gambarkan pasal hantu tapi kita tak pernah tahu & tak pernah fikir ada sifat2 hantu yang sepatutnya kita contohi. Tak semua yang buruk itu jahat, kan??

Mesti korang tertanya tanya sifat hantu apa menda la yang boleh di jadikan contoh ni. Hantu tu kan setan.. setan mana ada baik.. Op's nanti dulu. Jom tengok ni ada sifat2 hantu yang boleh kita jadikan teladan & kita patut malu kat hantu kalau kita tak mampu adakan sifat ni dalam diri kita..

Sumber Facebook

hahahahaha.. Jangan marah ok! sekali sekala kita kena ada jugak entri ringan2. Tak boleh manjang entri serius je kan?? Tapi dalam lawak2 pun ada jugak moral of the story, kan?? Salam Jumaat buat semua. Peace

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

8 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!