SIFAT HANTU YANG BOLEH DI CONTOHI

4.10.13 Suria Lekatlekit 8 Comments

Hantu?? Menakutkan! Jahat! Kejam! Seram! Buruk! semua tu kita gambarkan pasal hantu tapi kita tak pernah tahu & tak pernah fikir ada sifat2 hantu yang sepatutnya kita contohi. Tak semua yang buruk itu jahat, kan??

Mesti korang tertanya tanya sifat hantu apa menda la yang boleh di jadikan contoh ni. Hantu tu kan setan.. setan mana ada baik.. Op's nanti dulu. Jom tengok ni ada sifat2 hantu yang boleh kita jadikan teladan & kita patut malu kat hantu kalau kita tak mampu adakan sifat ni dalam diri kita..

Sumber Facebook

hahahahaha.. Jangan marah ok! sekali sekala kita kena ada jugak entri ringan2. Tak boleh manjang entri serius je kan?? Tapi dalam lawak2 pun ada jugak moral of the story, kan?? Salam Jumaat buat semua. Peace

Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

8 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com