TERKINI! KAPAL TERBANG MASwings TERHEMPAS DI KUDAT SABAH

10.10.13 Suria Lekatlekit 6 Comments

Berita terkini yang den baca nak share la dengan semua.


Sumber Harian Metro

Takziah kepada semua mangsa yang terlibat & tercedera. Semoga semuanya akan semakin baik.

P/S : Moga tak jadi musim pesawat terhempas macam musim bas ekpress terjun gaung haritu. Semoga kita semua di lindungi Allah walau di mana juga berada

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

6 comments:

  1. Pesawat kecik kalau kena angin lintang memang bahaya.

    ReplyDelete
  2. baru tgk kt berita.. semoga yg selamat baik2 saja

    ReplyDelete
  3. lama x nampak Amanina Mads singgah kat blog akak :D

    ReplyDelete
  4. Kesian dekat tuan empunya rumah. Habis hancur rumahnya. Takziah juga kepada mangsa yang tercedera

    ReplyDelete
  5. Ye ke AmyZana. Semoga pihak syarikat Maswings membantu keluarga tu untuk bina semula rumah & gantikan peralatan mereka yg rosak

    ReplyDelete
  6. Singgah sebentar. By the way, kejadian ni berlaku dekat2 je ngan tmpt tinggal saya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com