VIDEO BLOGGER LUCAH NAK BUNUH DIRI

12.10.13 Suria Lekatlekit 3 Comments

Alvin & vivian.. sapa tak kenal dalam dunia blog memang dorang jenis setahun sekali je kot bukan blog. Blogger yang menjadikan kisah sex dorang sebagai bahan cerita dalam blog.. mencetus kontroversi yang hangat. Pernah di tangkap sebab di tuduh menghina umat Islam dengan muat turun ucapan berbuka puasa dengan daging babi. Semua orang tahu kan kes hot & spicy dorang.

Terbaru.. dorang muat turun video bertajuk regret.

 Sumber Sinar harian

R.I.P la kalau betul nak bunuh diri. Apa lagi ucapan yang paling manis kan boleh bagi. Sendiri yang cari pasal.. sendiri tanggung la. Tu la terlampau open minded sangat sampai yang tak sepatutnya open untuk tontonan umum pun nak open. Tak kira la kau bangsa apa.. agama apa.. tapi semua bangsa & agama pun ada nilai2 murni yang harus di pratikkan dalam kehidupan seharian. Takde bangsa & agama yang pandang perbuatan ko tu tidak memalukan & bermoral. Jadi kau tak boleh rasakan apa yang korang buat tu tak salah sedangkan ramai yang menganggap ia salah. Kalau korang nak tengok video nye.. kat bawah ni



Kalau umur panjang hope dua insan bercinta ni berubah la kearah yang lebih baik. Hidup la seperti manusia normal. Tak perlu jadi luarbiasa sangat sebab kita semua manusia biasa jer.


** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

3 comments:

  1. mcm-2 hal la dorang ni..urm betul ke nk bunuh diri tu ?? mcm tak ja :)

    ReplyDelete
  2. nama pun starring , berlakon je
    ni mungkin nak cari publisiti murahan lagi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com