DERA ANAK ORANG LEPAS TU NGAKU TAK SALAH

13.11.13 Suria Lekatlekit 9 Comments

Semua orang tahu alkisah pasal pemilik taska permata yang kantoi apabila seorang bapa kepada seorang kanak2 yang di hantar kat situ telah memasang cctv kat beg anak dia selepas rasa macam something wrong bila anak dia tak nak ke taska. Tindakkan si bapak tu berjaya mengkantoikan aktiviti penderaan yang di lakukan pemilik taska juga pengasuh kanak kanak kat situ.

Rakaman tu memperlihatkan kanak kanak tersebut di pukul jadi laporan polis dia buat & pemilik taska tu akhirnya menyerah diri. Tapi bila di hadap ke mahkamah tak mengaku pulak bersalah. Abis yang dalam rakaman cctv tu siapa?? kau ada bela hantu raya ke yang menyamar jadi pengasuh budak2 tu??

Sumber Terbakor.com

Memang tengok muka perempuan ni macam kecik je walau den tahu dia lagi besar dari den yang memang tergolong dalam golongan kecik comot ni. Tapi yelah.. bila ikut hati marah.. undertaker pun boleh nampak besar barbie girl jer.

Dah terang2 dalam cctv tu kau pukul budak tu kau lagi tak ngaku salah. Ke kau nak bagi alasan itu salah satu senaman untuk kuatkan otot budak2??

Kalau tetiba kau menang kes & terselamat dari di sabitkan kesalahan.. Harap kau jangan buka taska lagi. Kau pergi bela ayam lagi bagus... tak pun bela lembu. Kalau kau dera lembu kat dunia takde sapa nak amik tindakkan.. tapi kat akhirat tetap kau tak dapat nafikan dah. Tapi aku tetap harap kau takkan terlepas dari dijatuhi hukuman setimpal kat dunia ni. Supaya dengan hukuman tu maybe boleh menginsafkan kau. Kat sana nanti Insya Allah dah takde dakwa dakwi lagi.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

9 comments:

  1. Salam Mummy Lala..

    Mengaku x bersalah pulak..? kalau mahkamah terima kata dia ni tak tahula.. bukti kat Rakaman CCTV tu terang2 dah penderaan.

    semoga dia disabitkan dgn hukuman yg setimpal.

    ReplyDelete
  2. saya baca paper pun tadi jadi hangin
    boleh pula dia tak mengaku salah
    time tengok cctv tu saya rasa
    macam nak tampar aje dia ni
    kesian budak tu
    tak ada rasa sikit kesian ke
    budak wei, apalah salahnya pun
    mesti diorang trauma

    ReplyDelete
  3. dia ingt dia bijak le kalau tak ngaku tu..setakat ni mana2 kes dera ada lagi ke suspek yang didapati tak bersalah..??aih..macam2 manusiA ada zaman la ni,,

    ReplyDelete
  4. hm.. tak patut la cmtu. dah salah tu mengaku je lah. tak kesian ke kat budak2. orang dera anak dia nnti baru dia tau

    ReplyDelete
  5. pertuduhan itu terhadap beliau sahaja.. awak tahu tak dalam taska tu ada berapa orang dewasa. atau kemungkinan ada budak lebih besar dari yang dibuli?? jangan main tuduh-tuduh saja.., masuk dalam taska dan siasat sendiri.

    ReplyDelete
  6. jadi cik/en Anon nak cakap ada budak lebih besar pukul budak kecik la ni.. ok ok.. (tahan gelak je)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya yg kata budak bsr pkl tu ting tong jg kot. Dah nma pun taska,klu bdk bsr ada nmpk saiz cam dlm cctv tu ke?sudah terang lagi bersuluh

      Delete
  7. errr....annnnnoying oi! tu sedara ko ke? atau ko pun spesis tu? panas hati

    ReplyDelete
  8. DEKAT MANA BOLEH BELI CCTV YG BOLEH LEKAT DEKAT BEG YE

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!