TAHNIAH PENYANYI EZAD LAZIM SAH BERGELAR BAPA

6.11.13 Suria Lekatlekit 5 Comments

Kalau sebut ezad lazim ni maybe ada yang terpinga2 agaknya sapalah retis tu yer... Tapi kalau sebut ezad exist rasanya ramai yang kenal la kot tapi dia sebab dia bukan lagi ahli kumpulan exsit maka ezad tidak lagi guna nama exist la.

Ezad & isteri

Tadi ternampak gambar surat beranak anak ezad lazim kat FB.. Akhirnya ezad dah jadi bapak orang. Tahniah pada ezad & welcome to da club mak bapak orang yer..


Ops tak lupa juga tahniah pada blogger popular Bro Framestone yang juga berjaya bergelar bapak orang. Kalau ezad lazim dapat baby girl.. bro pun tak kalah.. baby girl jugak.

Apapun semoga kedua2 isteri & anak mereka sihat2 saja. Selamat berpantang..

P/s : tahniah jugak pada cikgu Noi pemilik blog Good Morning Teacher yang pun sekarang tengah berpantang untuk kelahiran baby boy sulungnya.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE

5 comments:

  1. tahniah.xdpt rezeki ni,Allah bg rezeki lain.InsyaAllah.tahniah~

    ReplyDelete
  2. ooo ezad exist..ingat sape tadi
    tahniah buat dia =)

    ReplyDelete
  3. Tak sabau nak tengok gambar baby nya :D

    ReplyDelete
  4. salam Mummy Lala..
    alhamdulillah..bertambah umat muhammad.. :)

    tahnaih buat mereka yg sudah begelar ibubapa & bakal menjadi ibubapa.. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!