PELUANG TIPIS UNTUK PASANGAN YANG KENA TAHAN DI SWEDEN DIBEBASKAN

3.2.14 Suria Lekatlekit 3 Comments

Sentap jugak la terbaca berita ni tadi. Ya Allah begitu berat dugaan kedua ibubapa ni terpaksa tanggung hanya kerana ingin mendidik anak anaknya menunaikan kewajiban sebagai seorang Islam. Aku pelik sangat sangat la undang2 sweden ni.. Tang mana yang depa nama ada unsur penderaan tu? hanya dari pengakuan seorang budak yang cakap mak dia pukul tangan je ke?


Dari fizikal atau mental dorang tak nampak langsung kena dera. Yang aku nampak budak2 tu perlukan mak ayah dorang sekarang ni? kat mana yang nampak budak2 tu kena dera. Apapun bila di negara orang lebih2 lagi bukan di negara Islam ni kadang2 terpaksa akur dengan undang2 mereka.

Sumber sinar harian

Apa yang kita mampu buat.. berdoa semoga pasangan suami isteri ni dapat di bebaskan tanpa di sabitkan kesalahan. Moga ada keajaiban kepada mereka. Pada anak2 mereka hope mereka tabah & pada pasangan tu semoga mereka kuat untuk terus berdoa moga Allah memberi jalan yang terbaik.

** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE


3 comments:

  1. setiap negara lain undang-undang dia
    kita terpaksa follow
    apapun semoga ALLAH permudahkan jalan mereka

    ReplyDelete
  2. salam Mami lala..

    huhu.undang2 kat luar negara ni kadang2 menjangkau dari apa yg kita fikirkan..
    mcm khitan kat luar negara tak boleh..silap2 hari bulan, ibubapa kena masuk penjara dan anak akan dijaga oleh kebajikan..

    apepun semoga semunya berakhir dgn selamat..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *