SAMSUNG DAH KELUAR GALAXY S5 AKU MASIH Y LAGI

25.2.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Bagi penggemar Gadget samsung mungkin ni berita gembira jugak berita sedih. Yang happy sebab Samsung dah keluarkan produk terbaru yang lebih upgrade.. yang sedihnya bersedialah duit korang bakal di laburkan kat kedai enpon.


Tu bagi korang la.. bagi den surirumahtangga ni takde maknanya nak bertukar enpon tiap kali keluar model baru. Bukan kata sejak jadi surirumah jer dari dulu lagi aku jenis guna enpon sampai rosak. Tapi sentiasa mengikuti la jugak setiap kali ada keluaran terbaru kat pasaran. Sekadar ambil tahu.

Sumber Harian Metro 

Bagi aku orang kaya je mampu tukar2 enpon setiap kali ada produk baru keluar. Bukannya dua tiga ratus rega dia.. ribu riban jugak. Takpe aku guna jelah Galaxy Y aku & Samsung Tab aku tu sudah. Cukup la setakat nak online kat luar. Kat rumah aku lebih selesa guna pc jer. Sangat sederhana kan kehidupan aku?? Syukur la ada orang lagi susah.. jangan nak merasa S5.. ada yang tak merasa tekan kebot pun.

Moral of the story kalau kau mampu.. kau pakai la apapun orang tak kesah. Kau nak tukar2 gadget macam tukar2 spender pun takpe kalau betul kau berkemampuan tapi kalau setakat gaji tiap2 bulan pun sesak sementara nak tunggu hujung bulan baik kau simpan untuk tekak kau sudah. Ada sikit2 buat saving.. mana tau masa depan esok kot2 terjatuh di timpa tangga at least takde banyak pun.. sikit tu ada jugak boleh tampung.

5 comments:

  1. silap silap sampai s2100 nanti model ni

    ReplyDelete
  2. Salam Mami Lala..
    eheh..baru merasa nk guna henpon canggih.. samsung ni,every year design baru. mmg kopek la duet 'pemangsa' 1 yg tak best, bateri cepat kong.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. singgah sini =)

    samsung dah upgrade smpai s5,tapi saya still setia dgn nokia c3.haha.bukan apa,leceh pakai smartphone ni...

    ReplyDelete
  4. hahaha..sy lagi r lekit...mmg ada hati nk tukor hp bru tp duit sll xcukup so pakai la mini galaxy ni smpi ble2..agak2 dh xleh guna bru tuko hahaha

    ReplyDelete
  5. saya pakai corby lagi cik lekit...hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com