MH370 HARI KE 7, PETUNJUK DI LAUTAN HINDI

14.3.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Pagi hari ketujuh.. Biarpun segala petunjuk sebelum ini menemukan jalan buntu mengesan pesawat Mh370 bersama penumpang & anak kapal, hari ni usaha mencari beralih ke lautan hindi pula.

 Sumber astroawani

Biarpun ini masih bukan jawapan cuma salah satu usaha menjejaki misteri kehilangan pesawat MH370, harap ia membuahkan hasil. Semua yang menanti mengharapkan kepulangan.. Apa juga bentuk kepulangan itu, mereka semakin redha, Insya Allah.

Kita tidak punya kepakaran atau peralatan canggih.. Kita hanya menunggu khabar dari mereka. Tapi kita ada senjata doa.. Terus berdoa. Jangan putus harapan selagi harapan itu masih ada. Biar apa juga spekulasi, selagi kita tidak melihat kenyataan terus dengan usaha kita iatu berdoa.

Ya Allah.. di hari ke tujuh ini masih menjadi rahsia Mu, Kau masih ingin menguji kami hamba yang selama ini lalai & leka dengan kenikmatan yang Kau beri.. Moga ada simpati & kasih sayang dari Mu Ya Allah, Untuk kau munculkan sebarang tanda bagi kami menjejaki mereka. #prayforMH370

5 comments:

 1. semoga ada berita baik untuk semua pada harini

  ReplyDelete
 2. Masih menanti berita yang baik...

  ReplyDelete
 3. salam mami lala..

  sehingga ke hari ni masih menunggu khabar gembira..
  pulanglah kepangkuan dlm keadaan selamat MH370

  ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *