PERINGATAN BUAT CHEF WAN..KALAU TAKNAK KENA HENTAM JANGAN BUAT LAWAK ISU MH370

21.3.14 Suria Lekatlekit 4 Comments

Semua orang fokus pada isu kehilangan pesawat MH370 yang sehingga hari ini belum berjaya di temui walaupun ada petunjuk dari dua objek yang di kesan satelik pihak australia di lautan andaman. Apa saja yang cuba di jadikan lawak dengan menggunakan isu tu confirm kena kritik hingga ke urat saraf paling halus.

Terbaru chef selebriti terkenal yang memang suka menghentam di hentam sebab buat lawak tak kena gaya. Siapa lagi kalau bukan DatoChef Wan..


 Sumber Astroawani

Aku taknak cakap panjang2.. Moral of the story apa jugak lawak berkenaan isu MH370 takkan jadi lawak jadi tak payah la nak berlawak sangat. Kang tak pasal2 kena hentam.

Dalam situasi sekarang tiada lawak boleh melegakan perasaan keluarga mangsa yang menanti penuh debaran khabar tentang pesawat Mh370 apatah lagi lawak yang di kaitkan dengan Mh370. Apa yang di harap mereka doa berterusan.. Sama sama lah kita terus berdoa semoga hari ke 14 ini ada berita baik walau pahit tentang mereka yang hilang bersama pesawat Mh370. Semoga rayuan kita di hari yang ke 14 ni menjadi doa2 yang termakbul.

4 comments:

  1. awal2 dulu zed zaidi wat lawak bodo...skrg ni chef wan pulak amik giliran yer...

    ReplyDelete
  2. emm..susahlah kalau golongan yang terkenal
    buat kenyataan tak cukup bernas ni

    ReplyDelete
  3. rasa nye chefwan pon dah delete ni..
    i pon sempat baca pagi tadi.. same thing cross my head... melampau nye lawak die ni.. tau la tak suka MAS

    ReplyDelete
  4. salam mami lala..

    oooo... psl ni.. hmm... nk bt lawak pun kena gaya jgk ye dato.. :')

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com