MASIH INGAT VIDEO KISAH CINTA BUDAK TAN HONG MING & UMI QAZRINA

16.8.14 Suria Lekatlekit 2 Comments

Dah masuk bulan Ogos ni kita sedia maklum bulan apa kan? Ye betul jugak bulan kelahiran aku tapi bukan hari ni tau... Yang aku nak cerita ni bukan pasal date of birth aku. Aku nak cerita pasal lain. Bulan Ogos ni semua rakyat Malaysia sedia maklum bulan kemerdekaan.. Apa kena mengena dengan bulan kemerdekaan dengan kisah cinta kanak2 yang bernama Tan Hong Ming & Umi Qazrina ni??

Mesti ada yang dah lupa tapi ramai yang masih ingat satu video iklan petronas sempenda kemerdekaan yang ke berapa aku tak berapa ingat yang di hasilkan hasil wawancara seorang kanak kanak sekolah rendah tak sure pulak aku depa umur berapa. Bermula dengan interview Tan Hong Ming & tanya pasal budak perempuan yang dia suka. Tapi dia ingat budak perempuan tu tak suka dia.. Tapi bila interview Umi Qazrina baru dia tahu Umi Qazrina ni anggap dia boyfriend. Sweet sangat cinta monyet dua budak ni... lebih senang korang tengok video kat bawah ni lah... refresh balik.



Tu wajah masa budak.. tapi sekarang dah pakat2 jadi anak teruna & anak dara dah. Masing2 ensem & lawa budaknya tapi tak tau la cinta monyet depa ni masih wujud lagi ke tak? kekekekekee

Sumber FB

Apapun video iklan ni antara karya terbaik arwah Yasmin Ahmad. Aku antara pengemar kebanyakkan karya karya arwah ni. Jarang mengecewakan iklan atau filem hasil air tangan Yasmin Ahmad. Sarat dengan mesej & jalan cerita yang sangat menarik. Apapun moga roh beliau tenang & aman di sana. Sedekahkan Al Fatihah untuk arwah...

2 comments:

  1. Za pun salah seorang peminat karya-karya agung yasmin ahmad..

    ReplyDelete
  2. hihi... dah tengok baru refresh... sweet sangat !

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com