NI LA BLOGGER YANG TAK SUKA BLOG LEKAT LEKIT

19.9.14 Suria Lekatlekit 17 Comments

Pendedahan berani mati ni ni, kau hado? Aku dedah sebijik2 blogger yang tak suka blog aku. Berani kau tak suka blog aku yer... Ni blog lekat lekit lah. Berani dia kata tak suka. Dia tak tau blogger lekat lekit ni juara debat sorang diri depan cermin.. Sekali dia melahar tsunami dengan dengan lautan api. Tu dia.. punya ganas, takut orang nak komen blog aku nanti.

Aku takde la extreme sangat camtu kot. Tajuk entri tu pasal Liebster Award jer..  Kan aku ada bagi soalan.. Apa yang anda tak suka tentang blog lekat lekit? Wajib jawab la kan Boleh rujuk entri ni Liebster Award )... yang sahut cabaran tu pun bukan ramai bebenor.. Tapi sebab dah janji penjawab soalan liebster award yang bertuah aku akan hadiahkan topup Rm10 maka aku akan tunaikan walau tak ramai pun yang support.

Yang bertuah adalah...... Jeng jeng jeng

Blogger Diana Rashid 
Nak tau apa blogger diana Rashid tak suka pasal blog aku sila la baca sendiri kat blog beliau kat SINI

Tapi aku up lagi la satu hadiah bagi menghargai orang yang first sahut cabaran Liebster Award iatu MNH Sastera. Juga aku bagi topup RM10. Nak tau apa dia tak suka pasal blog aku baca kat SINI

Yang lain2 tak berjaya tu jangan kecik hati.. Insya Allah kalau ada rezeki lebih nanti aku buat lagi contest2 simple camni. Apapun thanks support. Bagi korang yang nak tau apa depa tak suka pasal blog aku ni korang boleh baca kat sini

Blog : TengkuButang
Blog : CmaShiema
Blog : TunSha Ayunie
Blog : Khaty R'bain
Blog : Nurul

Apapun terima kasih yang sudi support bukan saja contest simple Liebster Award ni malah dari dulu hingga sekarang blog lekat lekit ni. Aku nak bagi iPhone 5s aku sendiri pun takde.. Tak mampu katanya.. so, hanya ucapan terima kasih jer dapat aku ucap atas sokongan semua pada blog aku.

P/S : Dua blogger yang bertuah tu sila PM saya kat FB No tel anda yer.. Kalau tak macam mana nak bagi topup

17 comments:

  1. tak sukanya blog ni hahahahah... ada jugak kontest mcmni Suria?? good luck !

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada pemenang....akak pun x berapa suka tp selalu je dtg bertandabg...eh..eh...

    ReplyDelete
  3. Perghhh tajuk memang mengajak betul ....

    ReplyDelete
  4. Thanks kak Suria. Pertama kali menang ni walaupun dah berpuluh masuk kontest. Hihi

    ReplyDelete
  5. Hahaha. Dah baca dah jawapan Diana. Memang ohsem. Siapa yang berani mati kutuk terang-terangkan :)

    Apapun tahniah buat pemenang, pengalah jangan kecewa. Mana tahu tahun depan dapat Iphone 5S pulak!

    ReplyDelete
  6. yeyyyy!!pakcik menang motor..hahahah..
    jap lagi akak pm ..

    ReplyDelete
  7. Salam Mami Lala..
    Heheh.. dah tutup baru nak submit link.. ekeke..
    tahniah kak diana & mnh sastera :))

    ReplyDelete
  8. title bikin gempak
    ingatkan apa tadi, bikn havoc...hehe
    tahniah kepada yang berjaya

    ni habaq, cik lekit jangan kecik hati sebab saya tak join
    aritu terbaca kat FB macam cik lekit kecewa
    minta maaflah ye, bukan sebab nilai duit tu tapi berkesempatan je
    kita kawan kan...hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai.. tu status gedik2 minta kena pujuk je tu hahahaha. mana ada kecik ati sangat pun.

      Delete
  9. Tahniah..alamak..ruginyer xdpt topup.. Hehe..tahniah yg menang.. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!