YANG SERAM DI BULAN SEPTEMBER MESTI ANDA TAHU

24.9.14 Suria Lekatlekit 10 Comments

Dah penghujung bulan september baru nak bagitau ke? Apsal awal2 bulan haritu taknak kecohkan. Jangan la marah aku pun baru tau jer pasal ni. Rupanya banyak jugak yang seram di bulan september ni yer.. Mampu buat hidup anda di selubungi misteri ni.. Apa yang seram di bulan september ni kalau nak tahu meh la baca.

Gambar carian google

Yang seram bulan september ni selain nasi kangkang.. Seram dari Thailand.. The Parallel (11 sept) & The Swimmers (18 Sept), dah pun menghantui di pawangan,



Dari barat pula, Dark House (25 sept) bakal menyeramkan korang.


Bagi penggemar filem seram macam aku sila bookmark tarik tersebut. Aku sebab tunggu DVD keluar maka kena tunggu la 2 3 bulan lagi baru dapat tengok. Nak tengok wayang kang anak aku buat wayang pulak. Mengeletik jugak hati aku baca sinopsis filem ni. Hope tak menghampakan. Tak sabar rasanya nak tambah kolesi filem seram aku. hahahahahahhaa

10 comments:

  1. lama dah tak tengok wayang
    tapi kalau tengok pun, cerita seram bukan pilihan...hehe

    p/s-eh tadi kan, terbaca hasrulhassan.com cerita pasal entry fanpage blog ni

    ReplyDelete
  2. Wow, this paragraph is good, my sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to
    tell her.

    Also visit my blog: moviestarplanet hack ()

    ReplyDelete
  3. kalau citer seram Thailand memang best..yang tak best citer hantu dari indon dan jepun..boring giler..hahah..hantu malaysia pulak asyik buat lawak..hehehe

    ReplyDelete
  4. Having read this I thought it was extremely enlightening.
    I appreciate you finding the time and effort
    to put this article together. I once again find myself personally spending way
    too much time both reading and posting comments.

    But so what, it was still worth it!

    My site: Goji Vita Review

    ReplyDelete
  5. No matter if some one searches for his vital
    thing, so he/she wishes to be available that in detail,
    thus that thing is maintained over here.



    Stop by my web blog vodafone customer service phone number

    ReplyDelete
  6. Kelakar ayat kak Suria "nak tengok wayang kang anak aku yang buat wayang pulak."

    ReplyDelete
  7. Excellent post. I used to be checking continuously this weblog and I am impressed!
    Extremely helpful information specifically the ultimate section :
    ) I maintain such info much. I used to be looking for this particular info for a long
    time. Thank you and good luck.

    Also visit my blog; Supreme Garcinia

    ReplyDelete
  8. This post is priceless. How can I find out
    more?

    my blog; Glycemate Review

    ReplyDelete
  9. I'm truly enjoying the design and layout of your website.
    It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for
    me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme?
    Great work!

    Feel free to surf to my weblog ... %anchor_text%

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *