CERITA SERAM RM5

8.12.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Isnin dah buka cerita seram ni apa kes? yelah dah ada story seram harus la share kan? sebelum tu nak minta maaf pada mereka yang setia menyinggah di blog buruk daku tapi takde kunjungan balas tu sebab pc den masih belum pulih.takde niat nak pulihkan setakat ni sebab tengah survey penganti baru.biasa la lumrah hidup, yang buruk tiada berguna lagi hahahaha.

berbalik pada cerita seram rm5 ni, gamaknya apa la yang seram dengan rm5 ni yer? apa yang misteri di sebalik rm5. Yang seram cerita tu, yang misteri sebab rega dia rm5 je.kekekeke

Amboi suspend kemain padahal nak cerita beli dvd rega rm5 jer.ops bukan dvd pasar malam ok.ni original tapi biasa la cerita lama.singgah tesco kepong semalam,tengok dia lelong ambik la nak buat koleksi. Aku pun tak sure pernah tengok ke tak filem keramat ni,almaklum la filem melayu seram ni aku pilih jugak nak tengok sebab banyak tak seram.nanti aku tengok aku review la even filem lama tapi review setiap orang tak sama katanya.

saja jer buat entri santai ni sebab update guna tab ni memang mood tak memuncak sangat. sekadar taknak blog sepi tanpa khabar jer.tengok 2 3 hari lagi dapat penganti baru,insya Allah blog ni kembali berpuaka dengan kupasan isu2 hangat di pasaran.hehehehe

8 comments:

  1. haaahh..kat tesco, cite lama2 selalu murah.. selalu jugak singgah tempat cd2 tuuu... sebab nak tengok mana tau ada cite upin ipin baru yg murahh.. nak tengok kat tv selalu miss.. =(

    ReplyDelete
  2. mahapla..mmg penakut sy ni, xnk tgk citer seram..

    ReplyDelete
  3. yang atas tu memang koleksi cik lekit
    minat sungguh sampai camtu punya banyak =)

    ReplyDelete
  4. susah la nak cari orang jual cd kat sini..lanun memang banyak la..maklum la..penang kan..tempat lanun bermaharaja lela..hahhaha..

    ReplyDelete
  5. Harap tak menyesal la beli hahahaha

    ReplyDelete
  6. Sabar ajelah. DVD cerita seram RM5 rupanya. Ni memang kes mood tak memuncak nih. Takpa, lepas tengok cerita yang seram sangat tu, silalah review. Nak tengok sendiri macam tak selera pulak ^_^

    ReplyDelete
  7. Saya ingatkan ada hantu datang dari duit.RM5. Hahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!