CINTA TROLL AMRAN FANS & YANA SAMSUDDIN BERAKHIR DI JINJANG PELAMIN

31.12.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Siapa sangka setelah cinta troll Amran dengan pilot cun Air Asia mendapat tentangan hebat BFF nya.. Jodoh troll Amran bersama retis Yana Samsuddin. Mesti ketap bibir BFF pilot air asia tu kan. Kau hado dapat cinta troll retis.. takde kan??

Yana bersama salah satu hantara kawen troll dia dengan meran hahahaha

Hari ni seperti di war warkan sebelum ni Amran Fans akan melangsungkan perkahwinan troll nya bersama Yana Samsuddin 31 dec di KLIA.. katanya nak tayang kat pilot Air Asia tu biar terliur tak dapat makan nasik minyak ron97 kenduri kawen dia. Sampai cenggitu dendam ko yer meran... Hahahahaha


 Keknis hanya mampu mengintai dari belakang hahahaha

Apapun tahniah atas perkahwinan Troll meran & yana... moga bahagia hingga ke troll yang terakhir & dapat ramai anak2 troll yang bakat mewarisi troll2 meran nanti. Hahahahaha

P/S : Ini ada troll semata mata yer... Jangan ambik serius sangat. Sesaja buat entri santai di hari rabu katanya. Hidup kena ada masa bersantai jugak mana boleh manjang serius keras kejung macam tu jugak tulis blog, kan? kekekeke

** Yana Samsuddin rilex jer layan troll meran, pelik jugak kalau ada yang rasa sampai nak menyaman. Meran je kot.. Meran & mereng adalah sinonim. hahahahaha

8 comments:

  1. Hahhaha...
    ada orang yang "educated" ni kekadang jaga taraf gak kak... tu sebab sensitip...
    nih haaa... memati aku ingat depa kawin bebetoi !

    ReplyDelete
  2. Yang emosi tak tentu pasal sah tak boleh dibawak bergurau senda..mesti dia sanagt membosankan..hehe..

    ReplyDelete
  3. memang kelakau giler.....i like it.....

    ReplyDelete
  4. yana samsudin ni melayan je ek..kui3

    ReplyDelete
  5. btw yana samsudin sporting! kose dia nak melayan si meran ni.. haha

    ReplyDelete
  6. Adoi tak leh blah la kau amran XD mula2 x perasan ada keknis, rupa2nya ada :3 hahaha

    ReplyDelete
  7. Tak perasan tadi keknis mengintai dari jauh. Tapi sekarang keknis tak heran pun. Sesi lamarannya semua orang pun tau :) Orang macam ni cuma yang berhati terbuka dan berlapang dada je boleh terima lawak jenakanya. Kalau tidak, memang see you in courts mammoth jerk kerjanya!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com