KERANA AMRAN FANS REZEKI JADI HARAM

14.12.14 Suria Lekatlekit 15 Comments

Tu dia Amran Fans mesti nak terjah entri ni kan? Lepas tu dah siap karang caci maki, kutuk,kritik,hina,keji bagai kan? yelah.. sesuka hati ja cakap macam tajuk entri tu. Amboi senang2 dah label rezeki orang haram ka halal.. Setazah Online sangat tau!!

Pada ahkak Anon yang marah sangat Amran troll pilot cun Air Asia tu jangan risau cinta troll Amran sekarang dah beralih arah kepada retis Yana Samsudin. Hahahaha

Bukan la statement tu dari aku tapi dari seorang Ahkak Anon yang berkemungkinan seorang blogger jugak. Yang aku rasa dia Ahkak sebab ayat dia memang very2 da akak sangat. Ayat orang pompuan dengan orang laki2 ni ada bezanya.. kekekeke.. Yang aku rasa dia blogger sebab kebanyakkan hanya blogger je tau pasal traffic mafic ni. Yang tak pernah jadi blogger depa bukan paham traffic bagai ni. Bila kita sebut traffic pun depa ingat traffic jalan raya ja..

Marah betul ahkak Anon ni.. Rasanya Macam di kalangan orang2 yang kita kenal kat blog jer hahahaha (Boleh Rujuk kat Entri >> Dengan Amran fans pun nak saman ke? <<

Kemain ahkak Anon ni tau.. Marah sesangat la kot sebab aku buat entri pasal budak meran yang kadang2 agak tiga suku perangai dia. Dia ingat aku FANatik meran kot. Ye.. aku pun kadang2 layan jugak budak meran ni dok buat lawak suku masak dia dengan troll2 dia tu. Nak buat camna meran memang berbakat dalam buat troll. Retis yang kena troll dengan dia buat rilex je layan lawak suku masak dia ni. Kalau kat FB ni majorioti memang kenai si meran ni tak payah nak touching lebih2 sangat la kan.

Dalam entri tu bukan aku kata perbuatan meran tu betui even aku rasa small matter sangat benda tu sampai nak saman menyaman. Nak2 lagi statement saman menyaman tu dari orang yang kononnya BFF dengan mangsa troll Meran ni. Aku just rasa annoying bila manusia sekarang dah macam tak boleh bawak berbincang. Sikit2.. See U in court. Kalau court mammont ok la jugak kan.. Cuba tukar bila jadi salah faham ke, salah tuduh ke, salah sangka ke.. See U in masjid. Manalah tau kat rumah Allah tu, boleh sejuk sikit hati & jumpa penyelesaian terbaik dari dok semakkan fail mahkamah yang bertimbun tu dengan kes2 remeh macam ni.

retis pun suka layan troll suku masak di meran ni. Bukan Yana Samsudin jer.. aku pernah tengok Dina Dj hotfm pun layan jugak meran ni. Hanis Zalikha.. Alah meran je pun. Nak touching sangat rasa tak berbaloi. Kalau melampau sangat PM je kat FB.. Insya Allah dia reply. hahahaha

Sebab marah entri pasal kes nak saman si meran tu, sampai rezeki bagai keluar ni. Katanya dalam bentuk soalan, aku suka makan rezeki haram? Aku kejar traffic.. Tak ikhlas berblog bagai. Amboi kak Anon.. sampai cenggitu yer akak marah. Saya sedaya upaya elak dari makan rezeki haram kak Ooi.. Saya suka menulis apa saja isu yang saya rasa nak kupas,kupis & kopek. Pendapat kita memang tak sama.. Tapi sebelum menghentam sila faham story dulu. Jangan serkap jarang sangat. Saya pun tak kata perbuatan meran yang suka berseloroh dengan troll awek2 cun betul.. tapi kalau tak suka just buat perbincangan secara privacy dulu.. Ni sikit2 saman. Very da cemuih tau dengan statement tu. Hahahahaha

P/S : Aku jarang respect dengan kritikkan Anon sebab depa ni umpama baling batu sorok tangan. Bukan power sangat pun.. hahahaha

15 comments:

  1. Rasanya meran mmg syok habih dgn hanis zalikha....tp keknis layan je...

    ReplyDelete
  2. Hehehehhe...adoilah hai.. Berapi seyh ayat akak anon ye? Hehehe..

    ReplyDelete
  3. Hehehehhe...adoilah hai.. Berapi seyh ayat akak anon ye? Hehehe..

    ReplyDelete
  4. Alahaiii, retis-retis yang kena troll dengan meran pun diaorang tak kisah. Apa kes ahkak anon ni.

    ReplyDelete
  5. Abam Meran je kot. Emo habes tau ahkak anon tu. T_T

    ReplyDelete
  6. sori tak berapa nak follow.. tp rasanya baik la jgn nak bernegatif sesama kita.. positif lg mendatangkan kebaikan.. hehe.. sori yer kalu terasa

    ReplyDelete
  7. emo betul akak anon tu
    sila bertabahlah kak anon ye, troll aje tu

    ReplyDelete
  8. Hehe.. Kalau berani kasi tunjuk la siapa blogger sbnrnya...jgn komen disebalik anon .. Mmg mls nk layan org baling batu smbunyi tangan ni...

    ReplyDelete
  9. salu tengok meran kt ig je. tapi tak follow :)
    sometimes orang tak ley terima joke cenggitu. jenis hati sensitip sangat kot. hihi..
    to me, alah. kalau tak suka ignore. bukan susah pon kan.

    ReplyDelete
  10. rasa tak boleh terima gurauan dia just PM je dia cakap.. ni macam kerek sangat. sikit2 nak saman. Tu je point sebenarnya 2 entri pasal meran ni tapi buat dua entri pun rasanya ramai yang tak berapa faham sangat. tuan punya blog kena pi belajar buat karangan balik kekekkekee

    ReplyDelete
  11. Buka hati yang erlalu sensitif,tapi kalau menyentuh sensitiviti orang lain bukalah satu pekerjaan yang baik.Bukan semua orang boleh ignore.Kalau kena kat kita,ada juga orang yang akan beritahu kita apa yang terjadi.Camana nak ignore?itulahkan...tak kena batang hidung sendiri bolehlah cakap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. persoalannya. perlu ke semua perkara di bawa ke mahkamah?? tu je point dia.. saya tak kata pun apa Amran buat ni jadi tak salah pada semua orang cuma annoying dengan segelintir orang melayu yang rasa kaya sangat.. sikit2 see u in court. Macam takde jalan penyelesaian yang lain selain bawak perkara ni sampai ke mahkamah

      Delete
  12. Oittt...ah kak lagilah akak-akak sangat! Tak tahu cerita pun. Si Meran yang korang gaduh-gaduhkan ni sampai see u in court bagai, siapakah gerangan jejaka ini? Hahaha...akak redhalah malas nak komen banyak-banyak. Akak tak faham cerita.

    Next entry!

    ReplyDelete
  13. menetang ape ni bodor!!!cerita alien ke?benci aku

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!