SALESGIRL PASARAYA HARI HARI BERUNIFORM SEKOLAH

15.12.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Tu dia.. Save budget ka hapa pasaraya hari hari ni? ke sebab, baju sekolah depa juai tak laku maka di jadikan sebagai uniform untuk pekerja depa.. Amboi Cik Lekit melahar tak ingat nampak?? Main serkap jarang ja tuduh baju sekolah depa juai tak laku.. Apa cerita sebenarnya ni??

Sumber google

Kisahnya semalam ke selayang. Biasa la.. singgah katanya memburu dvd seram kat selayang Mall tu. Sempat la lalu depan pasaraya hari2 yang berdepan dengan selayang Mall tu... tetiba asben cakap, tengok tu salesgirl dia pakai baju sekolah. Aku pun tengok la.. Ye lah.. depa pakai baju sekolah. Alahai.. sweetnya promosi kembali ke sekolah. Rasa macam best pulak tengok depa pakai baju sekolah.

Sumber Google
Almaklumlah di pertengahan cuti sekolah ni.. Time ni la rakyat promosi pakaian & barang2 kembali ke sekolah. Tak tau la samada aku yang cempeqa tak pernah tengok, sebab baru tahun ni aku nampak salesgirl pakai baju sekolah sebagai uniform sempena mempromosikan pakaian sekolah.

Bagi aku satu strategi yang menarik dari pihak pengurusan Hari hari... Memang attract orang la dengan salesgirl berbaju sekolah. Aku nasib baik la takde anak nak masuk sekolah.. Kalau tak rasa nak masuk jugak usya2 salesgirl berbaju sekolah sesambil membelek baju sekolah untuk anak katanya.. hahahahahha

Tapi... Macam comel la pulak aku tengok bila cik2 salesgirl hari hari ni beruniform sekolah. Rasa macam nak pergi minta kerja kat situ pulak.. yelah.. dah lama tak pakai baju sekolah. Sekali sekala rasa teringin nak pakai baju sekolah even dah kertu.

Kesimpulannya.. Aku rasa promosi depa sangat comel. hahahaha..

7 comments:

  1. memang pakai kain biru tu ke, unik juga dak? hehe

    nampak gayanya ada lagi tempat tu pergi survey malam ni kang
    thanks lah tuk info ye =)

    ReplyDelete
  2. pasaraya hari2 memang comel pon.. kalau pi masuk kedai hari2 kan.. bersahut sahutan staff dia buat welcoming customer.."selamat datang".. 10 kali masuk, 10 kali jugak laa diorang cakap selamat datang.. sweeettt..

    ReplyDelete
  3. Baru rasanya strategi nih.
    Sebelum ni xpnh lagi rasanyala..
    Baju sekolah bdk skamg mahal2..
    Akk dh setel beli terkejut jgk tgk harga..hadehhh

    ReplyDelete
  4. nampak juga hari tu depa pakai baju sekolah.ingat budak try baju sekolah!

    ReplyDelete
  5. Nape tak beli satu? Boleh cuba pakai baju sekolah tu kat rumah. Kalau muat, lehlah join salesgirl kat Hari Hari tu ^__^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!