TIADA ALASAN UNTUK BOGELKAN BADAN LAGI

1.12.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Tu dia matila keywords yang masuk nanti lucah2 belaka. Pantang tajuk entri ada perkataan bogel.. Mesti sangkut kalau ada manusia cuba google artikel2 lucah. kekekeke.

Aiyo geli tengok gambar ni.. hahahaha -sumber google

Tapi aku bukan la nak cerita pasal benda lucah kat sini atau nak tayang gambar orang berbogel just ni nak tolong kawan kawan meniaga. Di pendekkan cerita lepas ni tiada alasan lagi la untuk sesiapa guna alasan terpaksa bogelkan badan (tak pakai baju) sebab tak mampu nak beli.. Ni kawan aku ada jual T-shirt murah murah. Nak beli sehelai dua boleh.. nak beli secara borong pun boleh.



* Baju jersi sehelai RM12.. 5 helai RM55*

Nak meniaga boleh borong dengan dia.. nak beli untuk pakai sendiri pun boleh. Untuk keterangan lanjut urusan jual beli pos bagai korang boleh terus PM Mohd Fairuz

7 comments:

  1. Ayooo..geli tgk gambar no.1...baju murah dah...pakai baju tu...body ketak2 pun tak buat apa...simpan dalam baju

    ReplyDelete
  2. Hahahaha..ingat psl apa td sis..kikiki

    ReplyDelete
  3. kompom keyword best2 masuk lepas nie..
    heheh...
    beli 5 helai sekali gus ler kalau harga cmnie.
    rugi beli sehelai.

    ReplyDelete
  4. Kalau kat rumah...kaum Adam kat rumah ni semua berlenggeng tak berbaju...

    ReplyDelete
  5. Ish, gambar pertama tu boleh delete je, Suria. Rasa nak muntah pulak tengok orang berpandangan mata begitu. Geli geleman tetiba.

    Dah lama tak beli t-shirt murah-murah. Sebenarnya dah lama tak pakai t-shirt lagi. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. Lepas ni bila orang search kat Google pasal lelaki bogel.blog ni pun akan turut tersenarai. Tapi lelaki kat rumah memang ramai yang tak suka.pakai baju. Panas katanya. Saya je yang suka berbaju kat rumah. Malu la nak buka baju. Badan saya tak.ada six packs. Haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!