YANG SERAM DI BLOG NI

10.12.14 Suria Lekatlekit 11 Comments

Tu dia.. tetap tu nak cerita pasal seram kan?? Harus la kan. Kata peminat cerita seram.. Jadi apa jer yang ada kaitan dengan seram pasti aku tulis dalam blog. Hahahaha.. Tapi jangan ada yang takut sampai tak berani nak baca pulak.

Sumber google

Alahai takde apa2 yang menyeramkan sangat pun.. Jangan la sampai tak berani singgah ke blog melekit ni pulak lepas tengok header seram baru den buat ni. Haruslah hasil kerja tangan sendiri. Dari sejak buka blog sampai sekarang memang header den buat sendiri even bukan pakar pun. Jadilah.. untuk kepuasan sendiri kan??

Dah lama nak create header baru sebab cd software mengedit den tetiba hilang sampai la dah beli cpu baru tetiba jumpa dalam laci. Maka berdesup la den install.. PC pun tengah ringan lagi.. Al maklum masih dara katanya. Apa lagi mulakan kerja la.. sepetang membelek benda alah ni.. Dengan gangguan makhluk halus (anak den).. akhirnya berjaya jugak siap sepenuhnya.


Apa macam? Ok tak? Seram seram manja je.. Saja tambah sebatang ranting pokok berdaun & berbunga tu sebab tak nak nampak macam tema seram 100% sebab blog ni pun bukan manjang entri seram je, ye dak??

Maka dah tertunai hajat di hati yang terpendam selama ni.. Kita tengok berapa lama dia mampu berkhidmat di blog melekit ni. Yang mana penakut jangan usya lama2 akak yang jadi model header den tu yer.. Kang histeria pulak. kekekekeke

P/S : Header bertukar warna tema pun turut bertukar jugak la nak bagi matching katanya.. kekekeke

11 comments:

  1. tapi memang blog kau ni "seram" kak oiii.... straight forward punya.... orang hati kental je mampu baca.... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini aku sokong. HAhaha! apa2 pun terbaik daripada Lekat Lekit Gurl, kerana ia hanyalah luahan dari hati seorang insan yg bergelar wanita. (^_^)

      Delete
  2. Buat la background sidebar pun macam tu jugak..mesti wow!! wow !! giteeww..heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masalah tak reti nak edit template kak diana.. takat buat header tu boleh la. Nak main dengan coding ni.. takut hancur jadinya. Ni pun guna basic template

      Delete
  3. Pandainya!

    Tapikan tadi masa datang, tak perasan pun header. Maknanya tak seram 100% lagi ni. Kalau seram, lepas tengok header for sure memecut dengan lajunya terus click 'X' kat atas nun.

    Hahaha! Takpa, takpa, lain kali akak (eh kejap akak kejap saya!) datang tutup mata dengan dua belah tangan. Eh, macam mana baca pulak!!!

    ReplyDelete
  4. ooo...ni lah sebabnya
    pada saya seram dah tu, maklumlah jiwa tak kuat
    apappun tahniahlah, kalau saya memang tak reti lah

    ReplyDelete
  5. Alamal seramnya..dah la kerja malam buta ni.

    ReplyDelete
  6. Pandai ye kak suria buat header. Saya tak pandai lagi. Ada duit sikit nanti nak tempah kat blogger yang pandai buat header. Sekarang ni bajet tengah semput lagi. Kehkehkeh. Patut la.header.kak.Suria.dah lain. Lama.sangat saya.tak.singgah.blog akak.ni

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!