ANTARA BLOGGER YANG TERSENARAI SEBAGAI TAK MALU

24.3.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Blogger mana pulak ni? Sudah sudah la tu cari pasal dengan orang ye dak.. Tak abis2 dok melahar.. kau tu malu sangat ke? Malu la jugak.. nak kata tak malu langsung pun takde la sampai nak tayang kemaluan serata alam maya, ye dak? Sebab malu la sorok muka belakang skrin katanya... hehehehe..

sekadar hiasan

Tapi blogger2 ni ni memang tak malu bukan sebab tayang kemaluan di serata alam maya tapi tergamak tayang apa yang tak sepatutnya boleh sembunyi di alam maya tapi sanggup depa tayang secara berjemaah kat blog masing masing. Mesti semua suspend kan tayang apa.. Tak payah otak pulut kuning sangat la kan... Depa ni tak malu tayang tulisan tangan jer...

Untuk batch ketiga ni even tak berapa ramai dah yang sahut tapi tetap aku nak tayang blogger2 yang tak malu tayang tulisan tangan memasing.. antara yang tersenarai sebagai blogger tak malu sahut Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan Adalah...

  1. Adinda Baizura Mazlan
  2. Mek Ila Jual Vitamin
  3. khaty aiman
  4. asma langit
  5. TunSha Ayunie   
 Nak berkenalan dengan ramai lagi blogger tak malu boleh tengok kat entri ni >>INILAH BLOGGER TAK MALU PATUT KORANG TAHU
Dan entri ni >> ADA LAGI RUPANYA BLOGGER TAK MALU MACAM NI

Terima kasih  yang sudi menyahut cabaran berani conteng ni.. Bagi yang masih ada hati nak join cabaran ni silakan.. Takde expired date. Boleh rujuk entri ni sekiranya berminat nak jadi salah seorang blogger yang sporting & tak malu. Cabaran Menulis Entri dengan Tulisan Tangan

7 comments:

  1. Ceh, laju je klik bila tengok tajuk entri tadi.

    ReplyDelete
  2. ye la ye la aku pi terjah ..

    ReplyDelete
  3. Oh ingatkan apalah yang tak malu tadi.. Rupanya cabaran blogger tak tahu malu tulisan tangan.. hehe

    ReplyDelete
  4. TUnsha Ayuni pun join..kena tengok nih..nak tengok tulisan dia comel cam dia jugak ke tidak..eheheheh

    ReplyDelete
  5. Tipah tettipu hahaha ok jom kita terjah diaorag

    ReplyDelete
  6. Eh, masih ada lagi rupanya blogger tak tahu malu (tayang tulisan tangan) ni ya! Ingatkan dah watammat!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!