ARTIS NI KENA KUTUK ASYIK PAKAI BAJU COPYPASTE ARTIS LAIN

15.3.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Memang kesian aku dengan sorang retis ni tau... Selepas kontroversi bercinta dengan laki orang tak abis2 orang cari salah dia je nak hentam. Tu la kan bila orang meluat semuanya jadi salah.. walhal benda tu tak salah kat memana pun..

Sekadar hiasan

Alkisah baju Retis yang baru melangsungkan pernikahan semalam Hanez suraya.. masa tunang katanya baju sama fesyen macam sorang retis pompuan ni pakai majlis akikah anak dia, ni semalam baju nikah pun kata sama dengan retis lain jugak. Apa salah pakai baju sama design? Sebab dia retis ka jadi salah kalau pakai baju sama design dengan retis lain? Padahal hangpa dulu kawen pakai baju sewa kat butik pengantin pun recycle bekas orang lain jugak. Cuma tak retis ja.. hangpa buat2 lupa.


Isu yang tak patut di isukan...  Yelah tau ramai tak puas hati pasal dia kawen dengan Romie bekas laki orang tu tapi sampai bila nak simpan benci. Ntah2 ex bini Si Romie tu pun dah tak rasa apa2.. kita yang tengok ni lelebih pulak feeling nya. Yelah.. aku pun kutuk jugak masa kontroversi dia pasal bercinta dengan suami orang tu.. Tapi kutuk sekali bukan bermakna benci selamanya & benci semua perkara. Yang tak salah nak kutuk rasanya orang yang kutuk tu kot ada masalah.

Alah baju sama design ja... apalah sangat dari baju takdak design tetiba telanjang bulat jer atas pelamin macam ada mat saleh pernah buat. Tu lagi caca marba. hahahaha

7 comments:

  1. huhuhu.. ha a kan.. kita dulu kawen pun pakai baju sewa.. dah tentu ramai yang dah pakai baju2 yang kat butik kawen tu kan.. lain la byk duik.. tempah khas sendiri punya kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Hehehhe.. Doakan yg tbaik je utk hanez. Moga jadi isteri solehah.

    ReplyDelete
  3. Betul-betul. Ramai je yg kahwin baju recycle kan...

    ReplyDelete
  4. hehe.. saja je diorg nk jadikan isu...

    ReplyDelete
  5. ceh sape yang kecoh tu memng poyo ah.. dia nak berjimat mngkin, sape taukan

    ReplyDelete
  6. Dah jodoh.. kita pun kenlah redha

    ReplyDelete
  7. Kalau orang dah tak suka, habis semua pun nak diungkit. Bab baju sama design pun jadi masalah besar bagi tukang kutuk. Rilekslah... bukan dia sorang jerk ambil suami orang, bapa orang, anak orang. Moga-moga dia sedar, dan hidup aman bahagia lepas ni. Tapi kalau suami kena ngurat orang, jangan pulak melenting tak bertempat nanti *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!