AWAS! ADA BLOG BURU CERITA BLOGGER UNTUK DI GOSIP

9.3.15 Suria Lekatlekit 15 Comments

Tu dia blogger pun dah tahap retis sekarang. Ada blog yang dok buru cerita & gosip pasal blogger. Nasib la sapa yang kena, katanya. Tak kira la kau blogger cap ayam ke, cap kipas udang ke atau meletop kebabom lagi la blog ni suka katanya.


Mesti korang cuak kan? Yelah dok buat status atau entri tak senonoh kat blog tetiba blog ni up cerita korang haru biru unggu kelabu jugak kan jadinya. Jangan risau blog gosip blogger ni beretika... takde la buruk perangai sampai macam tu. Segala artikel yang nak di keluarkan dengan keizinan blogger tu sendiri. Takde la gosip atau cerita yang mengaibkan atau menjatuhkan blogger lain.

Blog ni di kendalikan oleh blogger yang tak asing dalam dunia blog iatu Bro Framestone
. Memang cerita2 dalam Blog Retis ni semua cerita pasal blogger jugak. Bagus jugak blog ni sebab ada kelainan. Asyik dok up pasal retis jer.. sapa nak up pasal blogger kan. At Least salah satu cara menaikkan nama blogger. Tapi risik2 la cerita blogger baru nak up jugak yer... Bantu lah kami2 ni yang masih takde nama dalam dunia blog. Mesti ramai blogger yang baru suka kalau ada blog yang sudi mengangkat blogger2 baru nak up katanya. Boleh jugak selit2 cerita blogger2 baru yang berpontensi atau blogger lama yang memang ada talent dalam penulisan blog tapi nama tak popular sangat.

Apapun konsep blog ni aku rasa agak kreatif cuma perlu di ketengahkan supaya lebih di kenali. Tahniah pada Bro Framestone yang menubuhkan blog ni.  Semoga blog Bro Framestone terus success. Bermula semula tu kadang2 lebih baik dari dah lama bermula tapi dok cerita camtu jer kan.

Dia dok gosip pasal blogger kat blog retis dia sekali dia kena gosip kat blog melekat lekit baru ada akai... hahahahaha

Jom terjah manalah tau Blog Retis tetiba gosip anda termuncul kat blog tu. Paling penting korang kena ada connection kat laman sosial dengan admin blog ni baru dia senang risik cerita korang jadi meh add reramai Bro Framestone & follow bro dia blog personal beliau Bro Framestone

15 comments:

  1. blogger femes pun tahap artis dah skank ..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni buat apapun boleh popular.. kekeke

      Delete
  2. so... blog retis ni hanya untuk blogger2 yang berpersonaliti ye, blogger hantu anonymous macam saya tak layak kot huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah.. adakah blogger2 macam kita ni layak ke tidak.. tapi tak kisah la kan? hehehehe

      Delete
    2. kisah la sikit sebenarnya hahahaha

      Delete
    3. samela kite... siapalah kite... hehehehe

      Delete
    4. Tak payah kisah.. satu hari blogger macam kita orang pandang cuma ambil masa lama sikit la. nak cepat naik pi tulis kisah rutin harian ker.. kisah anak ke.. kisah laki bini ke.. kisah makan pakai.. apa... hahahaha.

      Delete
  3. Replies
    1. itu yang terbaik.. buat apa yang kita selesa

      Delete
  4. ingatkan cerita pasal saya tadi hehehehe

    ReplyDelete
  5. Lama dah ke blog ni??
    tak pernah tau ada nya blog gini...

    ReplyDelete
  6. biasa2 sudah lah.. hehe.. nanti payah jadi buruan.. haha..

    ReplyDelete
  7. Gossip deh..haha...hangit meletop.kan..kikiki.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!