BARANG PALING JIJIK ORANG JUAL KAT ONLINE

20.3.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Manusia ni kadang2 citarasa dia pelik.. Benda bukan2 jer dia suka kumpul. Bila dia suka kumpul benda pelik, dia confident mesti ada orang yang suka benda pelik macam dia maka dia jual. Pelik je takpe tapi kalau menjijikkan.. Aiyo.. tak tau nak bayang.

salah satu benda pelik & jelik yang di jual kat online

Antara barang jijik & mengelikan yang orang jual kat online adalah tahi palsu. Even palsu tapi taik kot hahaha.. Apa yang menarik sangat taik tu pun tak tau la kan. Hari2 berak tengok taik sendiri tak puas kot... Aduhai pelik sangat pulak rasanya nak simpan koleksi macam tu. Obses dengan bentuk taik ke hapa tak tau la kan tapi tu la taik kot... hahahahaha


Antara koleksi lain barang pelik & jijik yang di jual kat online adalah wall paper berlukisan lipas. Yang ni kalau tipikal pompuan rasanya trauma dia nak duduk dalam rumah atau bertamu kat rumah tu. Aku tak berapa tipikal perempuan sangat sebab aku tak geli dengan banyak serangga. Setakat lipas memang aku sentiasa jadi heroin dalam rumah membasmi kalau ada lipas sesat.


Ok la aku share 2 benda sudah selebihnya kalau hangpa nak tengok apa yang benda pelik & jijik yang di jual kat online boleh tengok kat sini 10 Barang menggelikan yang di jual online

3 comments:

  1. adesh... part taik tu terasa macam ...... adodoiiiii

    ReplyDelete
  2. Bodoh betul nak letak taik palsu kat tandas semata nak mengenakan org. Lagi elok beli makanan dr mmbazir duit beli taik.. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. Aduhai, tak sanggup nak klik link yang ada. Takut tak terdaya nak melantak dengan gembiranya tengahari ni *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com