BLOG APA NI SEMUA CERITA DIA SUMBAT

3.3.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ya Allah blog apa ni? Semua cerita dia sumbat. Takde tema langsung. Ni blogger takde identiti ke hapa? Uiks.. tak sampai hati pulak nak cakap macam tu. Tu dia sorang lagi blogger rojak yang wujud dalam alam maya ni. Blog rojak macam mana tu? Blog tu jual rojak ke? atau cerita pasal rojak jer? Bagi yang tak paham istilah blog rojak ni meh baca entri ni sampai khatam.

Sumber google

Blog rojak ni bermaksud blog yang penulisan dia tak tertumpu pada satu genre jer.. Contoh ada blogger dia banyak share pasal anak2 & kisah peribadi jer.. ada blog yang share kisah2 percutian dia jer.. Tu blog2 jenis ada tema. Tapi blog rojak ni semua cerita dia sumbat. Isu semasa, isu2 dunia maya, aktiviti blogger, dunia hiburan, Giveaway, contest,politik bagai... Kira apa saja dia rasa nak sumbat dalam blog dia, dia sumbat jer.. Macam blog aku ni. Suka hati aku la nak tulis pasal apa dalam blog ni. Takde tema2 tertentu. Itulah di namakan blog rojak macam macam ada...

Macam tu jugak dengan satu blog ni.. Nama dia guna macam lelaki tapi sebenarnya seorang wanita & seorang bakal ibu dah semestinya kalau bakal ibu tu bini orang. Warna tema blog dia merah putih.. putih di gunakan sebagai warna background blog dia. Banyak sungguh orang guna background warna putih kat blog yer. kekekeke. Blog ni lebih kepada blog informasi jugak even terselit sikit kisah2 peribadi. Tapi kelemahan blog ni tengok susun atur dia macam tak teratur sangat even tak nampak semak sangat. Kotak iklan.. gadget follower, share button yang kata atas tu macam tak sesuai pulak di susun macam tu. Lagi satu banner iklan nuffnang tu kalau ikut setting yang nuffnang suggest kena letak bawah header tapi ramai yang letak paling atas dalam blog termasuk blog ni. Rasa macam benda tu tak berapa effective & attractive pada pandangan mata aku la. Tapi pandangan mata orang lain mungkin berbeza ye dak. Itulah blog fadzi Razak. Blogger ni selalu je keep in touch dengan aku kat facebook. Level adik adik jer ni...

Bagi menambah kenalan blogger boleh la terjah ke blog Fadzi Razak. Sesama la kita mengeratkan silaturrahim sambil menambah traffic dengan amalan kunjung mengunjung.

8 comments:

  1. tahu xpe..sy selama ni duk ingat dia tu lelaki..hahaha..baru arini sy tahu dia sbnrnya bakal ibu sbb terbaca entry pasal nak jadi ibu arini..adoiii..selama ni sy tertipu..kihkihkih

    ReplyDelete
  2. Mai review blog kite plak...kot2 aku boleh aku upgrade dan ubahsuai ...bg attractive sikit....

    ReplyDelete
  3. Owhhh ghopernya pompuan yer fadzi razak tu...haha..ok la, japgi nak terjah sana

    ReplyDelete
  4. Blog rojaklah best. Macam-macam ada. Akak lagi suka begitu. Takdalah dok baca benda yang sama. Nak pi terjah blog ni sekejap. Kalau level adik-adik dengan Suria, dengan akak mesti level mak-mak tiri nih!

    ReplyDelete
  5. Alamak... tak boleh komen pulak! Takda google plus! Terbantut blogwalking :(

    ReplyDelete
  6. Blog fadzi razak memang saya selalu singgah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!