BLOGGER NI MACAM MINTA SANGAT KENA CANANG

2.3.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Meminta sangat blogger ni.. Nak sangat aku canang pasal blog dia.. maka bersedialah. Jangan nangis bawah bantal pulak lepas ni yer.... Blog sapa pulak jadi mangsa kau kali ni lekat lekit Ooi!! Dah kenapa pulak dengan blog tu? Apa dia buat kat kau?? Ni la aku nak cerita ni.. Sabaq noh.. baca dengan penuh teliti. Jangan buat spekulasi lagi..

sumber google

Alkisahnya seorang mak budak yang tulis blog pasal anak anak & aktiviti harian dia kat blog. Header dia kemain la berpokok bagai siap ada ampaian dok bersidai baju2 baby dengan gambar comel muka dia. Background blog dia standard jer plain color warna putih. Susun atur dalam blog dia sangat la kemas. Entri bergambar dia pun sangatlah senang di baca sebab gambar2 yang di attach mesti full size. Besaq, jelas & cecantik pulak tu. Yang best ada review tempat2 menarik di pi bercuti. Cuma tu la.. kalau boleh tak payah banyak sangat gambar peribadi letak kat side bar tu. Tapi kalau nak letak pun takpe sangat.. sebab blog dia ni kemas & tersusun jugak tak berat cuma jangan banyak2 sangat la. Nanti sarat jadi semak pulak. Erkk.. macam la blog aku cantik sangat kan? hahahahaha

Jadi apa masalahnya dengan blog ni lekat lekit Ooi?? Takdak masalah apa apa saja ja aku nak memperkenalkan salah seorang blogger yang ada di alam maya ni untuk hangpa semua berkenal kenalan dengan dia. Sambil mengeratkan silaturrahim boleh menambah traffic bila selalu kunjung mengunjung sesama blogger katanya.


Jadi marilah kita ramai2 terjah blog Cik Naa biar sampai traffic jam katanya. Insya Allah Cik Naa sudi terima kunjungan hangpa dengan hati terbuka. Selamat berkenalan dengan Cik Naa.

8 comments:

  1. bahahaha.. berdebor baca seram sejuk tangan ni haaa.. mekasih la review blog ku ittew.. gambar peribadi ek? okeyy.. nak tukor watermark pasni.. hahahaha..

    ReplyDelete
  2. suspen you..ingatkan apa tadi..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. Boleh lah review blog kita plak...hehehe...

    ReplyDelete
  4. haha..seram bc tajuk n intro entry..

    ReplyDelete
  5. jom2 kita berkenalan dan laga2 pipi dengan Cikna pulak..

    ReplyDelete
  6. Kenal sangat blogger ni..hahahaha...rapat!!!

    ReplyDelete
  7. Eh, sejak bila pulak rajin buat review ni? Takpa, takpa, akak pi terjah sekarang juga. Bye, Suria *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!