CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN

9.3.15 Suria Lekatlekit 49 Comments

 Ini Adalah Sticky Post. Scroll Ke Bawah Untuk Baca Entri Terbaru

Kau boleh update entri kat blog guna tulisan tangan? Boleh ke tidak? Aku boleh jer... Sebab aku tak kisah pun tulisan aku buruk untuk orang tengok.. apa nak malu sangat tulisan buruk.. perangai buruk tak rasa malu pun tunjuk kat orang. Hahahahaha.. Jom update entri guna tulisan tangan

 Boleh guna banner ni bagi yang nak join cabaran menulis entri dengan tulisan tangan

Okey lepas berbincang dengan geng Grup Mama Bloggers Malaysia aku akan mulakan dulu la post entri bertulisan tangan ni... Jangan muntah atau pitam lepas tengok tulisan tangan aku yer...


Sapa berani sahut cabaran?? hahahaha.. ni aku guna scanner untuk scan tulisan aku. Korang nak capture guna camera pun boleh. Tapi lepas aku scan baru aku perasan aku tulis dalam keadaan buku terbalik. hahahaha.... Jom kita kembalikan zaman kegemilangan tulisan tangan. Terbuka untuk semua blogger tak kira dari group/kelab atau parti blogger mana pun. Semua boleh join

P/S : Ayuh geng  Grup Mama Bloggers Malaysia yang kata berani sahut cabaran tu!  

* Yang join sahut cabaran ni boleh tinggalkan link entri kat bawah kotak komen yer* 

Yang sahut cabaran setakat ni
  1. Kathy R'bain
  2. mama 3farhanah
  3. Maria Firdz
  4. NURUL AQIDAH AZAHAR
  5. kamil salleh
  6. yong norliza
  7. Nik Khazami Nik Aziz   
  8. Saidila Abdul Rahman
  9. salmiah awang

    49 comments:

    1. Yee... Jap g kak eh.. Kna tggu line clear sikit bru leh sahut cabaran ni... Hehe

      ReplyDelete
    2. hahaha excited sgt tu nk menulis smpi x perasan tbalik

      ReplyDelete
    3. Bila last ni? Macam best je.tapi akak ni sabtu ahad off blog.wait for me...akak buat secepat mungkin bersama tulisan budak darjah 1 vs dr terbaik malaysia.

      ReplyDelete
      Replies
      1. kak Salmiah.. cabaran ni takde expired date.. valid sepanjang zaman katanya hehehe..

        Delete
    4. wah.cantiknyer tulisan Sis Suria. Akan ku sahut cabaran itu. Tapi jangan gelak melihat tulisan cakar rimau mengalahkan doktor ok..hehehehehe..

      ReplyDelete
    5. Menarik ni...will do it...tulisan ttp xbegitu cantik wpun ari2 menulis...hehehe...

      ReplyDelete
    6. cabaran di sahut dengan gigih... :)

      http://kathyrbain.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    7. Tulisan kak Suria sangat comel. :D

      ReplyDelete
    8. Comelnya tulisan. Jap lagi kita sahut cabaran ni.

      ReplyDelete
    9. Saya dah sahut. Meh baca
      http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    10. Nak join jgk.... hadiah utk tulis terhodoh ada ke? Apa pun semoga berjaya buat peserta.

      ReplyDelete
    11. Apa yg nak ditulis dgn tulisan tangan tu.

      ReplyDelete
    12. Wahhh macam menarik jah ni inshaAllah nanti saya join bila laptop dah siap hihihi... tamat bila ni

      ReplyDelete
      Replies
      1. Sis ekin sahut cabaran ni guna hp update entry ini ... harap sudi la baca... hihihi http://cikash.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

        Delete
    13. Mcm best jer...nak try la jugak...;)

      ReplyDelete
    14. Ok.nti nk test jugak.hhahaha..inshaAllah..

      ReplyDelete
    15. Cabaran mu ku sahut:

      http://www.mariafirdz.com/2015/03/cabaran-menulis-entry-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    16. Ada senarai peserta tak..nanti nak baca semua....

      ReplyDelete
      Replies
      1. kak diana.. yang mana dah buat cabaran ni depa letak link kat komen entri ni.. nanti dh ramai saya update satu entri senarai peserta tu yer

        Delete
    17. salam..join jugakk
      http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    18. Dah nak siap buat entri ini, tunggu masa nak publish. Insya Allah akan sertakan link di sini.

      ReplyDelete
    19. Salam Suria....... saya dah siap. Maka dengan ini saya sahur cabaran ini, Ini link penyertaan saya:

      http://www.sensasi2020.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      Jom baca entri berkaitan:
      Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan

      ReplyDelete
    20. Wow, wow. Memang menarik. Mek ila tak pernah lagi tulis full entry guna tulisan tangan. Kalau karang surat tu pernahlah, apa pun memang menarik. Nanti kita cuba ye :-)

      ReplyDelete
    21. Menarik!!! Nanti nak join jugak!!

      ReplyDelete
    22. Done

      http://flizzy86.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entry-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    23. dah siap...

      http://nikkhazami.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entry-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    24. Nak tengok tulisan yang kalah kuih cakar ayam?hehe,diam-diam sudaa...

      http://sallyadan.blogspot.com/2015/03/rasanya-korang-kena-pakai-spek-mata.html

      ReplyDelete
    25. saya juga dengan bangganya participated!
      http://iamaproudmama.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    26. Saya akan ikut selepas habis entry Sydney.... best ni...

      http://www.wargaalam.blogspot.com/

      ReplyDelete
    27. Alhamdullliah publish sudah..hehehehe

      http://www.azstory311.com/2015/03/suria-lekat-lekit-cabaran-menulis-entry.html

      ReplyDelete
    28. Tak tau bila nak buat cabaran ni. Tunggu masa free sket ☺

      ReplyDelete
    29. dah buat jugak..hihi
      http://umiscupcake.blogspot.com/2015/03/rojak-ayam-goreng-dari-kuantan.html

      ReplyDelete
    30. sy join

      http://www.cikgufarha.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    31. Mrs. A joint

      http://mrsablogstori.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    32. Salam. Hee idea tulisan tangan yang terbaik dan ramai yang dah join. Good job.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Salam. hee saya dah join dengan entri poyo saja ;-p

        http://tigalalat.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

        Delete
    33. nak join la nanti...tungggguuuuuuu

      ReplyDelete
    34. http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ABM join! Yeah!

      ReplyDelete
    35. nak join laa nanti.. dah lama tak menulis cantik2.. nak kena try tulis elok2 dulu baru boleh join.. bila ya tarikh tutupnya? takut terlepas plak nanti..

      ReplyDelete
    36. saya join ya..

      http://izzeyda.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    37. bila menaip tak terasa sangat panjang. Tapi bila menulis.. masyaAllah lenguh juga tangan.

      ReplyDelete
    38. Siap juga akhirnya entry tulisan tangan Mek ila.
      http://www.raikankasih.com/2015/03/cabaran-menulis-entry-dengan-tulisan-tangan.html

      ReplyDelete
    39. ok,khaty dah join..

      http://khatyaiman.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    40. Saya join.. Sila baca bismillah molek2 sebelom tekan :

      http://asma-felt-box.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entry-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete
    41. Dengan muka yang tak malu :

      http://aunidenovella.blogspot.com/2015/03/cabaran-menulis-entri-dengan-tulisan.html

      ReplyDelete

    KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!