CARA BLOGGER PICISAN MENAGIH SOKONGAN

3.3.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Blogger biasa ni paham paham je la.. Tak terkenal.. blog pun biasa - biasa jer. Kalau join apa2 contest yang memerlukan vote atau clik agak sesuatu yang susah kalau kita takde hubungan rapat dengan mana2 blogger popular kan. Orang nak tolong kita pun dia tengok jugak apa yang kita boleh bagi sebagai balasan.. Kalau kita takde apa2.. maka pepaham je la... TAPI..

Sumber google

blogger picisan atau blogger kecik kena ingat Allah dah janjikan siapa berusaha pasti berjaya. Man Jadda Wajadda.. Tu dia kau keluar tajuk rancangan TV alhijrah katanya. Sebab aku sentiasa yakin rezeki tu dari Allah.. kita perlu usaha, doa & tawakal jer.. Kalau tu milik & terbaik untuk kita, Insya Allah ada bahagiannya untuk kita. Atas kata2 motivasi tu jugak aku join contest yang memerlukan sokongan dari clik korang semua. Takde paksaan.. korang clik ke tak memang aku tak tahu. Cuma mana yang sudi support aku untuk contest ni sila la clik link ni

1. Samsung Galaxy Note 4
2. Jusco Gift Card

Pada yang sudi clik.. Semoga Allah membalas budi korang dengan berlipat kali ganda. Pada yang bagi sokongan moral pun semoga Allah sentiasa memberi ketenangan kepada kamu semua.

Apapun blogger kecil.. Jangan anggap kita blogger yang lemah sebab takde sokongan besar. Cuba & terus cuba apa saja kita nak buat. Jangan rasa rendah diri sampai di pijak ok! Kita kecil tapi bukan lemah! Ok mari angkat sepanduk semua. kekekeke

4 comments:

  1. Done Ms Lekat Lekit
    All the best ye

    ReplyDelete
  2. Saya blogger picisan gak! hehehe masih tak paham lagi bab Nuffnang.. ada blog mmg purely nak share cerita.. dah bertahun2 gitu baru ler join nuffnang.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Done. All the best, Suria!

    P.S. Apa 'balasan' akak dapat nanti? Hahaha *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!