CARA SENANG & CEPAT BAIKI BESI BRA YANG TERKELUAR

27.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Lelaki normal tak pakai bra jadi tips & trick ni adalah untuk kaum wanita sahaja la. Tapi kalau lelaki yang rajin jugak nak baca.. lantak la. Maybe berguna suatu hari nanti. Manalah tau tengah2 dok beriadah tetiba bini mengadu tercucuk besi bra yang terkeluar dari jahitan.. boleh la try tip & trick mudah & cepat ni.

Carian Google

Tak semua bra ada besi sebagai penyokong.. ada yang takde. Tapi kebanyakkan perempuan suka pakai yang ada penyokong besi sebab nak jaga kecantikkan aset dia la. Jangan dok tanya aku pakai jenis ada besi ke tak.. Malas nak bagitau hahahaha..

Tips & trick ni sangat berguna masa kecemasan. Sebab ini adalah penyelesaian sementara paling cepat & senang nak buat kalau tetiba besi bra terkeluar dari jahitan. Caranya senang jer.. Kalau aku bagi dalam bentu bertulis satgi ada yang tak faham pulak jadi meh tengok versi bergambar sudah...


Ok senang & cepat kan solutionnya? So, kalau berlaku emergency macam tu boleh try. Dari dok tahan azab kena cucuk dengan besi bra kan... kekekekke.

5 comments:

  1. Untuk emergency je okeh.. lepas tu laju2 gi beli baru.. jgn memain nanti mengundang duka..haha

    larikkk...~

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee kena beli simpan handy plaster banyak2 ni. ;D

    ReplyDelete
  3. aik...macam senang je plak....hihi...x terfikir pun...selalu kalau jadi macam tu kuarkan je besi tu dari sakit tercucuk2 kan....

    ReplyDelete
  4. Kurang suka pakai bra berbesi ni. Tak selesa la sis..heehehe.

    ReplyDelete
  5. Kalau gitu kekdahnya, plaster kena beli banyak-banyak simpan dalam poketlahkan. Mara bahaya tak mengenal time dan tempat, ya dok?

    Akak kan kalau terkeluar macam ni, akak cabut terus buang. Kasi leper itu bahagian bawah. Tak sedap pun takpa. Asal boleh pakai lagi. Kalau tak boleh, lanting masuk tong sampah. Beli baru jelah....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com