CARA UNTUK ELAK TALI BRA TERDEDAH KELUAR DARI BAJU

13.3.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ni untuk golongan yang free hair.. kalau yang bertudung tak payah risau la tetiba tali bra tersembul keluar dari baju sebab di tutupi tudung. Tapi bukan turban yer.. Kalau pakai turban dengan baju leher terdedah pun ada risiko tali bra tetiba nampak keluar dari baju. Memang kadang2 benda ni memalukan atau nampak selekeh melainkan memang jenis fesyen baju tu memang sengaja tayang tali bra untuk nampak seksi. Kadang2 ada jugak yang rasa rimas bila leher baju yang agak besar buat tali bra dia terdedah.


Ada tip yang senang nak buat untuk elak tali bra terdedah keluar dari baju.. maybe sebelum ni kita tak terfikir pun nak buat camtu.

Sumber Ladylista

Senang tak? Kalau baju2 korang yang selalu buat tali bra terdedah boleh try jahit sendiri tali berbutang macam ni. Alah bukan susah pun kan. kekekekeke

8 comments:

  1. iya.. ok jugak tips ni sis..rajin kan diri,ringankan tangan.. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. x terpikir pon.. huhu..dulu masa zaman free hair..dok asyik betul kan bahu baju je,,,

    ReplyDelete
  3. mungkin ada sesetengah orang perempuan sengaja je kot memang nak tayang tali bra dia sebab nak tarik perhatian lelaki huhu

    ReplyDelete
  4. Haha, comel je idea kan. Thanks for sharing...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com