CARA UNTUK ELAK TALI BRA TERDEDAH KELUAR DARI BAJU

13.3.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ni untuk golongan yang free hair.. kalau yang bertudung tak payah risau la tetiba tali bra tersembul keluar dari baju sebab di tutupi tudung. Tapi bukan turban yer.. Kalau pakai turban dengan baju leher terdedah pun ada risiko tali bra tetiba nampak keluar dari baju. Memang kadang2 benda ni memalukan atau nampak selekeh melainkan memang jenis fesyen baju tu memang sengaja tayang tali bra untuk nampak seksi. Kadang2 ada jugak yang rasa rimas bila leher baju yang agak besar buat tali bra dia terdedah.


Ada tip yang senang nak buat untuk elak tali bra terdedah keluar dari baju.. maybe sebelum ni kita tak terfikir pun nak buat camtu.

Sumber Ladylista

Senang tak? Kalau baju2 korang yang selalu buat tali bra terdedah boleh try jahit sendiri tali berbutang macam ni. Alah bukan susah pun kan. kekekekeke

8 comments:

  1. iya.. ok jugak tips ni sis..rajin kan diri,ringankan tangan.. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. x terpikir pon.. huhu..dulu masa zaman free hair..dok asyik betul kan bahu baju je,,,

    ReplyDelete
  3. mungkin ada sesetengah orang perempuan sengaja je kot memang nak tayang tali bra dia sebab nak tarik perhatian lelaki huhu

    ReplyDelete
  4. Haha, comel je idea kan. Thanks for sharing...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!