GAMBAR HANTU PENANGGAL BERBULU

12.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Khamis.. malam jabgi jadi malam Jumaat best jugak kan buat entri seram ni. Yelah masyarakat melayu sinonim dengan cerita seram malam Jumaat selain lawak 18sx. Bersempena hari khamis ni aku nak share dengan korang satu gambar menyeramkan.. Yang lemah tenaga zahir batin diminta Istifar banyak2 yer...

Sumber google

Gambar ni aku dapat semalam kat group Pencari entiti ke hapa nama dia. Dorang memang kerja cari gambar hantu jer. Sebab hantu penanggal ni tak macam penanggal biasa.. So aku rasa macam best nak share kat blog aku. Bertabahlah korang sebelum tengok gambar yer...

Bukan niat nak mempermainkan perasaan seram korang.. Tapi makhluk ni memang korang akan rasa geram tengok. meh la tengok
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


 Seram tak??

Ni penanggal version meow ok! dia belajar ilmu salah cara curi ikan.. terus jadi penanggal. Moral of the story jangan amalkan ilmu khurafat @ syirik nanti jadi penanggal. hehehehehe

5 comments:

  1. ghahahaha..nasib baik takdela tekejut ke apa..haru!!

    ReplyDelete
  2. hahahahaa tak leh blah di punya seram ahahahah

    ReplyDelete
  3. hehehehehhehe..tersangat seram ni sis..misteri nusantara ni...

    ReplyDelete
  4. hahaha best!

    sila klik link ini utk senarai jam replika murah2:
    http://rihaysglobal.blogspot.com/2015/03/watch-brands_6.html

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha meow penanggal rupanya... tak terkejut terlebih suka ada la kak

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!