INILAH BLOGGER TAK MALU PATUT KORANG TAHU

10.3.15 Suria Lekatlekit 13 Comments

Tu dia.. ni apa kes pulak sang lekit Ooi!!.. Kau ni kalau tak melahar orang memang tak senang duduk ke? Yelah... depa minta di lahar maka aku laharkan je la. Sapa suruh tak malu sangat.. saja je bagi idea aku nak menulis dalam blog. Tak tulis rasa macam merenyam sangat jari jemari aku ni, jadi terpaksa jugak tulis & dedahkan semua blogger2 tak malu ni. Baru depa ada akai katanya..

Kalau baca blog melekit kalau tak pandang negatif tak sah kan? Jahat sangat ka aku ni? Amboi.. tak baik tau. Seburuk2 aku ada jugak sisi mulianya. hehehehe.. Blogger2 tak malu yang aku nak dedahkan ni bukanlah blogger pinjam duit orang tak bayar, blogger seksi tayang lurah dendam atau blogger tulis kisah lucah.. Blogger2 tak malu ni... cuma tak malu nak tunjuk tulisan tangan depa ja kat orang lain di blog. Ingat semua orang ada confident ke nak tayang tulisan tangan depa kat dunia maya ni... Ada yang memula nak join sahut cabaran menulis entri dengan tulisan tangan, bila tulis atas kertas nampak tulisan buruk terus cancel niat nak join. Jadi yang tak malu ni kita patut salute la atas keberanian & kejayakinan mereka.

Antara blogger2 yang tak malu patut korang terjah..
  1. Kathy R'bain
  2. mama 3farhanah
  3. Maria Firdz
  4. NURUL AQIDAH AZAHAR
  5. kamil salleh
  6. yong norliza
  7. Nik Khazami Nik Aziz
  8.  Saidila Abdul Rahman
  9. salmiah awang 
  10. Yana Yani
  11. Amir Zahari
        Cabaran ni takde tarikh tutup. Sapa berani nak buat silakan.. lepas tu jangan lupa tinggalkan link entri Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan. Ni cuma peserta untuk episod pertama. Akan ada update lagi sekiranya ada penyertaan baru..

        P/S : kadang2 mentaliti manusia ni suka malu pada perkara yang tak sepatutnya malu tapi tak malu perkara yang sepatutnya malu. kekekeke Tulisan tangan je kot
        ** Tak ramai yang sahut tapi at least terima kasih yang support**

        13 comments:

        1. Haha... Sebab kak suria la jadi tak malu tu..

          ReplyDelete
        2. heheh...ida memang tak tahu malu just segan je..

          ReplyDelete
        3. lorrr.. ingatkan apa tadi coz sekarang tengah hangat retis tak malu pakai coli jer..

          ReplyDelete
        4. Malu ai tulisan tak cantek..ciss..

          ReplyDelete
        5. Hehehehehhehe.. Menakutkan betul tajuk entri ini.. Nampak je naik kat bloglist terus klik.. Dah ada senarai peserta dah ye? Nak terjah..

          ReplyDelete
        6. okeh. nak gi terjah la kejap.

          ReplyDelete
        7. Ingat kenapalah blogger tu tak tahu malu sangat. Haha

          ReplyDelete
        8. Hihihihi tajuk mak.ai.ganas molek

          ReplyDelete
        9. mak haiii..tajuk kan main ya lekat lekit..ngee

          ReplyDelete

        KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!