INILAH PERSAMAAN FARAJ WANITA DENGAN IKAN JERUNG

16.3.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Amboi tajuk entri hari ni agak 18sx tapi sebab ia salah ilmu & info yang best nak di share dengan semua yang mungkin tak tahu jadi aku konkritkan muka jugak la tulis entri ni. Hahahaha... Keras kejung jadinya muka aku kena konkrit kan agar tak nampak apa2 perasaan tak malu. katanya

Aku memang suka baca portal Ladylista sebab banyak info best.. Kalau yang terbest sangat tahap melampau tu aku boleh share pulak kat blog aku secara berhemah.. Ops jangan fitnah yer.. Aku memang mendapatkan keizinan untuk mengambil artikel dari ladylista dengan syarat2 yang tertentu. Ini adalah perjanjian kerjasama yang pernah di buat dulu.

Ok ok.. berbalik pada tajuk entri.. Mesti ramai nak tahu apakah persamaan faraj wanita & ikan jerung.. Menurut sumber dari ladylista Wanita dan Ikan Jerung, mempunyai jenis minyak pelincir yang sama. Erkk lepas ni mesti orang buat minyak pelincir dari ikan jerung pulak.. ke memang dah ada! Aiyo.. malu tau cakap camni. hahahahaha

Tu salah satu info yang terdapat dalam artikel 10 perkara Anda tidak tahu tentang faraj. Yang mana masih tak tahu boleh la baca. Lelaki perempuan boleh je baca.. Bukan sebab nak meransang nafsu serakah tapi untuk dapat ilmu. Amboi hangpa cakap benda dalam spender jer terus terbayang romen2 bagai kan...Cuba sekat nafsu serakah supaya tak terlebih imaginasi bila sebut pasal kemaluan ni.


Tapi mesti korang tak tahu kan.. maksud perkataan Vagina dalam bahasa latin adalah sarung pedang. Ok bai! hahahahaha

4 comments:

  1. Tajuk 18sx ni ramai yang suka..tapi nak komen malu..hahhahha...lepas tu nak mengaku yang dia baca pun dia malu..:)

    ReplyDelete
  2. saya dah baca, dan info no 1 yang menyatakan kelentit wanita mempunyai lebih 8000 hayat daya ransangan (nerve ending) berbanding lelaki yang hanya memiliki 4000 hayat daya ransangan tu sangat menarik. lelaki ada 4000 je berbanding perempuan ada 8000? nampaknya wanita lebih GAGAH daripada lelaki huhuhu

    ReplyDelete
  3. O... Ngam betul la maksud vagina tu kan? Hehehehehe..

    ReplyDelete
  4. Oh, ya ke maksud vagina tu sarung pedang? Ohsem sangat bunyinya.... Kita okey aje Suria kalau baca bab-bab 18SX ni. Maybe sebab dah lama jadi pengantin kot. No 'hard' feeling. Huahahaaa....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!