INILAH PRANK PALING KEJAM YANG MENGAIBKAN KAWAN

19.3.15 Suria Lekatlekit 14 Comments

 Prank! ada ke orang tak tau maksud prank. Prank ni lebih kurang maksudnya mengenakan orang lain untuk tujuan bergurau senda la..


Orang kata tak salah bergurau jadi salah bila gurauan tu melampaui batas... Kalau aku jadi mangsa prank macam ni pun rasanya putus kawan terus kot. Tapi orang kata besa la lelaki.. Tapi lelaki pun ada aib jugak kan? Ingat semua lelaki tak tau malu ker...

Antara prank yang aku rasa melampau & boleh jadi putus kawan adalah prank yang macam kat bawah ni..

Nak tengok koleksi prank boleh tengok kat sini Prank Paling Kejam Untuk Kawan 

Maaf la gambar tak berapa sesuai untuk tontonan sesetengah pihak tapi sebab nak tunjuk contoh prank yang melampau banyak kali jugak dok fikir nak letak ke tidak gambar ni. Nak cerita pun rasa macam tak tergambar cerita tanpa gambar. hahahaha

Pada kaki2 prank.. berpada pada dalam mem prank kan orang lain. Kadang2 kaki prank ni kalau buat kat orang je dia rasa benda tu small matter tapi kalau kena kat dia.. putus kawan 10 tahun.

14 comments:

  1. alahaii,,tak baiknya...malu tittew nak tengok..hehehe

    ReplyDelete
  2. Yang gambar atas tu kesian tengok..gambar bawah tu..ha!! padan muka..mabuk lagi..

    ReplyDelete
  3. Hahaha, nak prank pun biar berpada kan. Jangan lebih-lebih sampai memburukkan keadaan.

    ReplyDelete
  4. Ni kes prank kawan kong hajo kot..huhu

    ReplyDelete
  5. ni prank mintak penaki(penampar menggunakan kaki) nama dia...

    ReplyDelete
  6. yang gambo atas tu cat ke suria? yang gambo bawah tu.. errr.. teman memnag putus kawan kalau camni.. mengaibkan kawan tu bukan kawan..

    ReplyDelete
  7. Aduhai...kejam betul siapa yg buat tu. Hehehehe..

    ReplyDelete
  8. Hah, memang betul. Kalau kenakan orang tak rasa bersalah tapi kalau diri sendiri yang kena benda yang sama, mahu putus sahabat terus. Itulah tak rasa, memanglah senang kata. Ya tak?

    Bab gambar tu, tengok pun dah tahu melampau sangat. Kalau kita pun kena ala-ala style yang sama, matilah kawan tu kita kerjakan. Hahaha....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!