INILAH SPESIS MENOLONG SAMBIL MENGUTUK

12.3.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Kau Rasa macam mana? Nak tolong tapi sempat kutuk tu.. Kau nak tolong ke kau nak kutuk ni. Memang agak malang kan dapat kawan macam ni. Boleh nangis darah bawah bantal.. Itulah yang berlaku kat diri aku ni.. Dapat kawan derhaka macam ni.

hati2 ia berada kadang sebelah kita je sambil tumpang makan nasi dalam pinggan kita. sumber google sekadar hiasan

Mesti korang pun turut carut dalam hati kat kawan yang macam ni. Tapi aku takde nak carut sangat sebab aku dah kenal lama kawan aku ni. Dari zaman bujang sampai dia kembali bujang tapi aku je tak kembali membujang. Perangai dia memang siot sikit.. lawak dia memang kasar. takat kena keji dengan dia.. rasanya aku dah takde tempat nak touching. Nampak je brutal mamat ni.. macam samseng kampung dusun.. tapi hobi collect teddy bear. Rasa nak muntah aku dengan hobi laki macam ni tau!!

Dia takde rupa yang ensem tapi sebagai seorang kawan juga pencinta kucing,dia seorang yang agak baik bagi aku. Pernah tolong jadi bibik kat kucing2 adik aku masa adik aku balik kampung. Baik kan dia. hahahahaa

Pada Lalot @ Fairuz baba.. even niat kau baik nak tolong aku kumpul clik tapi cara kau memang jahanam la beb!! hahahaha.. Sampai bila kau nak panggil aku kerdil.. dah banyak kali aku cakap kerdil tu 6 7 tahun lalu sekarang aku dah tinggi macam erra fazira. Sila percaya. hahahahaha

Apapun thanks kawan.. kau sentiasa baik pada aku dari dulu sampai sekarang even kau pernah merajuk tak nak kawan dengan aku dulu. Sweet sangat masa kau merajuk tu sampai aku rasa nak tikam perut busung kau yang tak sembuh2 tu. hahahaha Pada korang yang hati sebaik kawan aku even perangai macam syaiton.. boleh la tolong aku clik link ni untuk kumpul chances menang Tv ni.. kalau ada rezeki la.. SAMSUNG 32" HD LED TV dan ni jugak Apple iPad Mini 3 (64GB)

4 comments:

  1. hehehehhehe.. ada jugak yang macam tu. tapi apapun elok cakap depan dan terang dari berselindung di belakang..kalau benci katakan benci,tidak aku terhegeh-hegeh...hehehehehehe..peribahasa apakah?

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.. kelakar.. bukan setakat ayat kerdil tu.. tapi cara suria tulis entri ni pun dah kelakar.. hahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!