INILAH STUNT MAN YANG MELAKUKAN AKSI UNTUK WATAK JACK SPARROW

13.3.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Rasanya semua orang kenal dengan watak Jack Sparrow dalam filem Pirate Of Caribbean kan? Tapi tak ramai yang tahu siapakah stunt man yang melakukan aksi bahaya Jack Sparrow dalam filem tu. Sebab filem ni antara filem peberet aku selain filem seram maka aku nak jugak up kat blog sapa stunt man yang bergadai nyawa buat aksi dalam filem tu...

Sumber Google

Bila tengok dah make up dengan gaya Jack Sparrow macam kembar pulak.. Tapi tu la kena la nampak sama nanti tak nampak real bila dia lakokan aksi tu. Macam drama silat zaman 90an dulu.. hahahaha.. bila aksi berlawan untuk watak heroin memang nampak real lelaki yang buat aksi tu. Ok.. ok.. tak baik kutuk drama melayu lelebih jadi marilah kita tengok wajah sebenar stunt man yang buat aksi untuk watak Jack Sparrow ni

Ni la stunt man untuk watak Jack Sparrow dalam Pirate Of Caribbean. Nak tengok banyak lagi gambar pelakon & stunt man mereka boleh tengok kat sini >> 'Stunt Man' Dan Pelakon Asalnya<<

Tinggi pun lebih kurang.. bentuk muka pun lebih kurang.. yang penting size badan tu kena sama. Tak tau pulak nama dia sebab dari sumber yang aku tak dapat tak share detail pasal stunt man ni.

4 comments:

  1. suka dengan watak Jack Sparrow nie

    ReplyDelete
  2. Huhu, best nya bila stunt man yang buat tapi pelakon dapat nama. Ingatkan orang yang sama je :-)

    ReplyDelete
  3. Cerita ni ekin suko tengok hihihi

    ReplyDelete
  4. Stuntman nya mirip la dgn plakon asal..hehe .

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com