INILAH STUNT MAN YANG MELAKUKAN AKSI UNTUK WATAK JACK SPARROW

13.3.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Rasanya semua orang kenal dengan watak Jack Sparrow dalam filem Pirate Of Caribbean kan? Tapi tak ramai yang tahu siapakah stunt man yang melakukan aksi bahaya Jack Sparrow dalam filem tu. Sebab filem ni antara filem peberet aku selain filem seram maka aku nak jugak up kat blog sapa stunt man yang bergadai nyawa buat aksi dalam filem tu...

Sumber Google

Bila tengok dah make up dengan gaya Jack Sparrow macam kembar pulak.. Tapi tu la kena la nampak sama nanti tak nampak real bila dia lakokan aksi tu. Macam drama silat zaman 90an dulu.. hahahaha.. bila aksi berlawan untuk watak heroin memang nampak real lelaki yang buat aksi tu. Ok.. ok.. tak baik kutuk drama melayu lelebih jadi marilah kita tengok wajah sebenar stunt man yang buat aksi untuk watak Jack Sparrow ni

Ni la stunt man untuk watak Jack Sparrow dalam Pirate Of Caribbean. Nak tengok banyak lagi gambar pelakon & stunt man mereka boleh tengok kat sini >> 'Stunt Man' Dan Pelakon Asalnya<<

Tinggi pun lebih kurang.. bentuk muka pun lebih kurang.. yang penting size badan tu kena sama. Tak tau pulak nama dia sebab dari sumber yang aku tak dapat tak share detail pasal stunt man ni.

4 comments:

  1. suka dengan watak Jack Sparrow nie

    ReplyDelete
  2. Huhu, best nya bila stunt man yang buat tapi pelakon dapat nama. Ingatkan orang yang sama je :-)

    ReplyDelete
  3. Cerita ni ekin suko tengok hihihi

    ReplyDelete
  4. Stuntman nya mirip la dgn plakon asal..hehe .

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!