JUMPA GIGI MANUSIA DALAM KENTANG GORENG MC DONALD

31.3.15 Suria Lekatlekit 10 Comments

Takde benda lagi rare ke nak jumpa dalam makanan. Aduhai.. macam mana la benda alah tu boleh tercampak dalam kentang goreng. Dah tu terkantoi pulak dengan pelanggan. Budak kerja Mc Donald ni mengalami pereputan gigi ke gaduh masa tengah goreng french fries. hahahahaha

Sumber Google

Gigi tu. Gamaknya macam mana la gigi boleh tercampak dalam kentang goreng mc donald ni. Baca pun rasa geli tekak.. Bukan setakat gigi.. ada yang jumpa cebisan plastik dalam Mc Donald chicken nugget sampai Mc Donald terpaksa menarik sejuta Chicken nugget & minta maaf pada pelanggan.

Tapi kisah tu bukan kat Malaysia la.. Nun jepun sana. Even tak berlaku kat Malaysia tapi aku dah lama pulak tak makan kat Mc Donald sejak di isytiharkan boikot dulu. Orang yang masih setia dengan Mc Donald aku takde la apa2 pertikaian. Lantak la.. nak makan hak memasing cuma pastikan tak jumpa gigi  manusia atau cebisan plastik la. hehehehe.

Boleh baca artikel asal kat SINI

Apapun even sebersih mana pun, fast food bukan makanan yang elok sangat di makan secara kerap. Bukan tergolongan dalam spesis makanan sihat.

Moral of the story.. Mc Donald bukan pilihan menu yang elok untuk di amalkan. Pada pekerja Mc Donald pastikan gigi anda tak tertanggal semasa goreng kentang yer. hehehehe Peace!

10 comments:

  1. haha gigi pun boleh.. tapi kdg teringin gak nak mkn mcd. hehe

    ReplyDelete
  2. yucksss... rindu gak kt McD tapi boikottttt

    ReplyDelete
  3. Mc D memang dari dulu kontroversi je..bab bersih dan sihat tu memang ramai dah perkatakan..

    ReplyDelete
  4. Alamak Dr Maza ni...apa hal pulak Kak 'MD' yang kena semak sijil 'halal rasmi' ni. Melampau weyh *_*

    Akak pun dah lama tak makan McD bukan sebab apa, sebab dah jemu dari zaman belajar dok input body dengan fastfood! Katakanlah budak McD yang gigi reput tu tak budak lagi. Katakanlah gigi tu milik si Bangla yang kerja part time kat McD. Uhuh..... okey byebye! Nak pi muntah dulu!

    ReplyDelete
  5. Dah lama boikot McD. btul tu.. Tak elok amalkan.

    ReplyDelete
  6. Sama..mmg dah boikot mcD ni lama dah..mual..

    ReplyDelete
  7. saya pun dah lama tak makan
    tetiba cam rasa teringin plak
    wahaha...tekak orang posa agaknyer =)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!