KAFE DALAM KANDANG KAMBING

11.3.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Buka cafe berkonsepkan bilik tidur, jamban, bagai tu orang kata tak rare sangat dah.. Tapi bukan cafe ala2 kandang kambing dengan kambing hidup di lepas bebas berkeliaran dalam kafe korang rasa rare tak? Agak ada kelainan kat situ...

Kalau nak cari kat Malaysia memang tak jumpa la cafe kambing biri biri ni... Sebab cafe ni cuma ada kat korea. Kambing pun rasanya bukan kambing tak mandi yang bau kambing.. Tengok putih bersih jer kambing2 nya. Rasa macam makan kat ladang ternakan kambing pulak kan?

Untuk membaca artikel pasal cafe ni boleh baca kat Ladylista

Macam2 idea manusia ni nak bagi nampak kelaian untuk tarik perhatian orang datang. Gamaknya kambing2 tu tak kacau ke makanan dalam pinggan orang? Ke kambing tu ada ruang khas depa berlegar dalam cafe tu? tak sure la pulak sebab aku baca artikel ringkas kat Ladylista jer. Apapun cafe ni memang unik & rare.

3 comments:

  1. taik kambing berterauran tak ... hahahha
    klu ye gelis kah kah

    ReplyDelete
  2. hehehehehhe...keluar je semua bau kambing walaupun kambingnya tak berbau..hehehehhe..tak pun semua mengembek..hehehehhe..

    ReplyDelete
  3. Jangan kambing tumpang makan sekali dah la.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!