KAFE DALAM KANDANG KAMBING

11.3.15 Suria Lekatlekit 3 Comments

Buka cafe berkonsepkan bilik tidur, jamban, bagai tu orang kata tak rare sangat dah.. Tapi bukan cafe ala2 kandang kambing dengan kambing hidup di lepas bebas berkeliaran dalam kafe korang rasa rare tak? Agak ada kelainan kat situ...

Kalau nak cari kat Malaysia memang tak jumpa la cafe kambing biri biri ni... Sebab cafe ni cuma ada kat korea. Kambing pun rasanya bukan kambing tak mandi yang bau kambing.. Tengok putih bersih jer kambing2 nya. Rasa macam makan kat ladang ternakan kambing pulak kan?

Untuk membaca artikel pasal cafe ni boleh baca kat Ladylista

Macam2 idea manusia ni nak bagi nampak kelaian untuk tarik perhatian orang datang. Gamaknya kambing2 tu tak kacau ke makanan dalam pinggan orang? Ke kambing tu ada ruang khas depa berlegar dalam cafe tu? tak sure la pulak sebab aku baca artikel ringkas kat Ladylista jer. Apapun cafe ni memang unik & rare.

3 comments:

  1. taik kambing berterauran tak ... hahahha
    klu ye gelis kah kah

    ReplyDelete
  2. hehehehehhe...keluar je semua bau kambing walaupun kambingnya tak berbau..hehehehhe..tak pun semua mengembek..hehehehhe..

    ReplyDelete
  3. Jangan kambing tumpang makan sekali dah la.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com