KERETA BMW AWAL ASHAARI TOTAL LOST

30.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ada jugak dengar ahad semalam awal ashaari accident. Sebab aku tertengok melodi sebelum keluar berjimbaraya. Actually aku bukan tengok sangat lebih kepada dengar sebab aku sibuk buat benda lain. Camtu la cara aku menonton kat rumah ni.. kadang2 dengar je tengoknya tidak...


Terbaca blog erafm katanya kereta bmw yang di pandu kawan dia masa kejadian tu total lost. Takpe la kereta jer total lost.. orang yang tak total lost kan? Syukur la.. cedera pun tak parah sangat.. cuma bengkak & sakit2. Takpe.. retis banyak job.. dua tiga bulan lagi keluar la bmw baru, katanya. Macam kita ni.. kalau total lost.. dua tiga tahun lagi pun belum tentu keluar kereta baru.


 Sumber era.fm

Apapun takziah buat awal.. Musibah yang menimpa maybe Allah nak bagi awal rehat sekejab dari bekerja. Jangan sesedih pasal kereta bmw tu yer.. Semoga cepat pulih.

5 comments:

  1. Alhamdulillah x cedera teruk...tp teruk jugak bengkak muka dia ...kena rehat tu..

    ReplyDelete
  2. Takpalah harta benda yang total lost janji nyawa masih panjang. Nanti-nanti lepas keluar hospital, terus jelah pergi dealer BMW minta keluar satu lagi X6. Takda masalah punya *_*

    ReplyDelete
  3. kereta boleh ganti, gi jek show room submit loan kat bank
    nyawa kalo dah melayang, takde replacement unit derrrr............

    ReplyDelete
  4. Aduhai.. Pelik nampak muka awal tu. Klu kathy bengkak muka tak nak snap gambo,takut orang bukan simpati tapi gelakkan aje muka kita tu. Huhu.

    ReplyDelete
  5. kalau tengok kereta memang nampak teruk
    tapi kuasa allah, diorang berdua tak cedera teruk kan
    tak ngape hilang harta dunia, boleh cari

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!