KERETA BMW AWAL ASHAARI TOTAL LOST

30.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Ada jugak dengar ahad semalam awal ashaari accident. Sebab aku tertengok melodi sebelum keluar berjimbaraya. Actually aku bukan tengok sangat lebih kepada dengar sebab aku sibuk buat benda lain. Camtu la cara aku menonton kat rumah ni.. kadang2 dengar je tengoknya tidak...


Terbaca blog erafm katanya kereta bmw yang di pandu kawan dia masa kejadian tu total lost. Takpe la kereta jer total lost.. orang yang tak total lost kan? Syukur la.. cedera pun tak parah sangat.. cuma bengkak & sakit2. Takpe.. retis banyak job.. dua tiga bulan lagi keluar la bmw baru, katanya. Macam kita ni.. kalau total lost.. dua tiga tahun lagi pun belum tentu keluar kereta baru.


 Sumber era.fm

Apapun takziah buat awal.. Musibah yang menimpa maybe Allah nak bagi awal rehat sekejab dari bekerja. Jangan sesedih pasal kereta bmw tu yer.. Semoga cepat pulih.

5 comments:

  1. Alhamdulillah x cedera teruk...tp teruk jugak bengkak muka dia ...kena rehat tu..

    ReplyDelete
  2. Takpalah harta benda yang total lost janji nyawa masih panjang. Nanti-nanti lepas keluar hospital, terus jelah pergi dealer BMW minta keluar satu lagi X6. Takda masalah punya *_*

    ReplyDelete
  3. kereta boleh ganti, gi jek show room submit loan kat bank
    nyawa kalo dah melayang, takde replacement unit derrrr............

    ReplyDelete
  4. Aduhai.. Pelik nampak muka awal tu. Klu kathy bengkak muka tak nak snap gambo,takut orang bukan simpati tapi gelakkan aje muka kita tu. Huhu.

    ReplyDelete
  5. kalau tengok kereta memang nampak teruk
    tapi kuasa allah, diorang berdua tak cedera teruk kan
    tak ngape hilang harta dunia, boleh cari

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com