LELAKI GELI DENGAN PEREMPUAN KULIT KERING

11.3.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

Ye ke lelaki geli geleman dengan perempuan yang kulit kering? Geli sangat ke? Tak sungguh tak kata... tak tumbuh tak melata.. erkk.. terbalik pulak. Tak tumbuh tak melata, tak sungguh tak kata. Kalau takde survey yang di buat mengatakan lelaki geli dengan perempuan berkulit kering maka takde la entri ni. Habis tu lelaki lebih suka sentuh perempuan kulit berminyak & melekat lekit ker?

Menurut info yang aku baca kat Ladylista katanya antara 10 perkara yang lelaki tak suka seorang perempuan tu selain pakai foundation tebal.. cukur bulu tak sekata, make up di tempat awam, terlampau wangi.. salah satunya lelaki geli dengan perempuan berkulit kering & bersisik. Tapi bukan semua.. Ni survey ntah kat mana depa ambil pun tak tau la kan.

Gambar sumber google. Untuk baca artikel berkenaan 10 perkara lelaki tak suka tentang perempuan sila clik Ladylista

Tapi tu la.. tak kira lelaki atau perempuan kulit bersisik & kering ni pun tak elok jugak di biarkan. Salah satu cara mudah.. rajin2 la sapu losyen pelembab yer. Agar kulit sentiasa lembab & cantik. Tapi penggunaan sabun jugak boleh menyebabkan kulit jadi kering.. Maka pakai la body syampoo. Tu je tip mampu aku bagi untuk elak kulit jadi kering & bersisik.

Moral of the story Jangan di biarkan kulit anda sama macam ikan... kekekeke

4 comments:

  1. suka baca moral dari entri sis ni..hehehehehe..

    ReplyDelete
  2. akak yang perempuan ni pun tak suka kalau kulit sendiri kering..sebab tu la akak ni ada banyak tau losyen ..lagi2 kalau dok dalam kereta ,losyen la yang akak cari dulu..takut kulit kering..Sebab tu akak pelik cemana MD boleh tau akak suka losyen ..benda ni tak pernah siapa2 tau selain suami akak...hahhahaha,..hari ni bocor dah rahsia..ekekek

    ReplyDelete
  3. jalan jalan sini dan nak tergelak tengok tajuk bahhaha! gelak kuat2..
    yang penting skoden pic kahwin kak ,. cunnn

    ReplyDelete
  4. malas pakai losyen ... sbb rasa melekat melekit ... hahaha
    so aku makan supplement je buat kulit segar dan moist
    mai PM aku nak tau rahsia kulit cantik dgn shaklee
    0129220376(eima)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!