MINUM AIR DALAM TONG SAMPAH DAN CAWAN TAHI

3.3.15 Suria Lekatlekit 7 Comments

Ais krim dalam pasu bunga tak rare sangat katanya... Alah pasu apa sangat kan? Pasu jer kot tapi ni lagi rare & kreatif. Minum air dalam tong sampah? kau hado?!.. Bukan jer dalam tong sampah.. dalam taik pun ada. Kau mampu?!


Aduhai.. sememangnya kadang2 manusia ni kreatif sampai tak masuk akal kan. Tapi benda takde la rasa geli geleman sangat nak guna untuk buat bekas minuman.. Cuma nampak attractive & kreatif je la.. Korang nak tengok rupa dia meh nak tunjuk sikit


Nak tengok banyak lagi koleksi cawan dalam bentuk yang pelik2 boleh tengok kat Ladylista

Tapi benda2 macam ni sesuai sangat buat souvenir atau hadiah. Benda yang pelik & lain pada yang lain senang orang ingat. Bila kita bagi sesuatu mesti la kita nak orang tengok benda tu kemudian ingat kita. Nama pun tanda ingatan kan? Tapi kat mana nak beli?? hahahaha kena survey kat gift shop kot2 ada jual.. Aku nak bagi hadiah kat adik aku bakal nak kawen tak tau bila tu... Apa barang bagi set pinggan mangkuk dah biasa sangat katanya. hehehehe

P/S : hari ni entri santai2 jer...

7 comments:

  1. sampai hari ni tak pernah rasa ais krim pasu

    ReplyDelete
  2. bagi cadar quilt je..yang tu ramai orang suka tu..heheh..akak pun suka..

    ReplyDelete
  3. hehheheh tak tergamak kalau akak...buat letak pensil pen ok gak

    ReplyDelete
  4. Ni dah terlebih kreatif namanya. Kalau akak dapat mug rupa ehem, ehem macam gini (walaupun free), sebulan akak tak nak kawan orang yang bagi tu *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!