PAKAI BIKINI DI MUKA UNTUK HALANG SUN BURN

4.3.15 Suria Lekatlekit 5 Comments

Gamaknya macam mana rupa orang pakai bikini kat muka yer.. hahaha.. yang bra tu letak kat mata ke camna? spender pulak tutup bahagian kepala.. erkk.. macam tak logik pulak cara tu halang sun burn. Kalau hangpa nak tau macam mana bentuk bikini muka yang mampu halang dari kena sun burn meh tengok


Sebenarnya bila guna istilah bikini muka rasa macam lawak pun ada. Tapi fesyen pelik bikini muka ni di panggil kinis. Terkenal kat china fesyen ni. Depa pakai time nak bersantai santai di pantai.. Aku tengok dah macam topeng penyamun pun ada. hahahahaha


Ada sapa2 ke yang nak jaga kulit muka pakai camni masa beriadah tempat2 panas macam laut? Takpe lah aku rela tenyeh sunblock sekilo dari suruh aku sarung kinis ni kat muka. Satgi rasa macam alien turun ke bumi pulak orang dok pandang2 aku. hahahahaha

Aduhai.. macam2 fesyen pelik kat negara asia ni tau. Kalau korang nak tengok banyak lagi fesyen pelik yang ada boleh baca kat sini >. Fesyen terpelik asia <<

P/S : Teringat Mudhalina ke hapa nama perempuan tu yang di dakwa atas kesalahan amuk di Jabatan Perdana Menteri Putrajaya yang dulu kalau nak pi mahkamah pakai topeng Ultraman. Memang aku salute la dengan confident level dia yang tak rasa segan pun pakai topeng ultraman demi nak sembunyikan wajah dia dari di rakam lensa media padahal dia ada pilihan lebih baik macam pakai purdah tapi dia pilih topeng ultraman jugak. hahahaha

5 comments:

  1. kalau guna kat malaysia ni, tobat orang suma captured gambar. hehehehe

    ReplyDelete
  2. mesti dh ada penyamun yang guna topeng ni untuk samun rumah kedai kat china nun..

    ReplyDelete
  3. hahahhaa..nak elak sunburn ke macam ni? hahahadooiii.. syg kulit muka terbakar, kaki tangan semua tak kisah.. hjehehe

    ReplyDelete
  4. Tak nak kena sun burn tak payah ke pantai.. Dah memang macam penyamun pulak pesen dorg ni. Kang penyamun pun nak beli jgk bnda ni utk buat jahat..hehehe..

    ReplyDelete
  5. Hahaha....terus-terang akak kata tak sanggup. Puas dok belek gambar kat atas ni tau nak make sure betul-betul yang mana bra, yang mana underwearnya. Kalau pakai kat pantai Malaysia macam ni, memang popularlah lepas tu. Ramai yang snap picture, hilang low profile akak nanti *_*

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!