SETAHUN HILANG PENUH MISTERI

8.3.15 Suria Lekatlekit 1 Comments

Entah kemana... entah di mana.. entah apa yang berlaku sebenarnya. Umpama ghaib di langit biru.. Hilang & lenyap tanpa tersisa walau secebis besi petanda ada. Misteri sungguh.. sampai tak terjangkau akal manusia. Membawa banyak nyawa yang turut hilang tanpa berita.

Sumber google

setahun dah berlalu misteri kehilangan MH370.. Biar di putuskan semua terkorban namun masih ada hati yang tidak berpuas hati. Siapa2 pun akan rasa begitu, lebih2 lagi ada ahli keluarga yang terlibat. Namun masih menjadi rahsia Allah. konspirasi manusia atau apa.. kita cuma orang biasa yang tak tahu apa berlaku sebaliknya.

Setahun.. Tak pernah hilang tanda tanya. Kemana dia? dimana mereka? Takkan mungkin hilang soalan selagi tiada jawapan. Menjadi misteri bukan kerana manusia hebat menyembunyikan cuma Allah masih belum mahu membongkarkan. Akan ada jawapan satu hari nanti.. Jika bukan di sini, di sana sudah pasti.

Sumber google

Moga mereka yang hilang bersama MH70 berada dalam kasih sayang Ilahi.. Walau dimana pun mereka disini semua merindui. Doa akan terus untuk mu #MH370. Semoga Aman & damai di mana pun berada.. bernyawa atau sudah tiada. Al Fatihah...

1 comment:

  1. Sedih kan sis? Banyak berdoa,moga Allah membuka hijab dan memperlihatkan kita keberadaan MH370.Jika semua kecanggihan teknologi tidak mampu mencari MH370,berbaliklah pada kuasa Maha Pencipta. Ada Yang Lebih Hebat di sebalik smua kepakaran dan peralatan moden.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *